AlzaPlus+ děti Aplikace

David Rio Chai Tiger Spice 1814 g

Zobraziť katalóg
David Rio Chai Tiger Spice 1814 g
5 6 hodnotení
Nápoj – kompletná, vyvážená zmes na prípravu lahodného Chai latté na báze čierneho čaju a mixu vybraného exotického korenia v BIO kvalite, vďaka celosvetovej popularite indickej kuchyne sa podmanivá chuť nápojov Chai rozšírila z ulíc Dillí a Bombaja do najlepších kaviarní svetových metropol, hmotnosť 1814g, krajina pôvodu: USA
Kód:  DAVRI881 Produktové číslo:  11004
David Rio Chai Tiger Spice 1814 g Predaj skončil

David Rio Chai Tiger Spice 1814 g

Vyznávate harmóniu tradičnej indickej kuchyne? Potom si iste vychutnáte jedinečnú chuť pravého a lahodného nápoja Chai Latté na báze čierneho čaju a zmesi exotického korenia David Rio Chai Tiger Spice. Chai je tradičný indický nápoj vzniknutý zmiešaním čaju, mlieka a korenia. Na ochutnanie tohto nápoja stačí mať po ruke hotovú zmes David Rio Chai Tiger Spice a tú zaliať horúcim mliekom alebo ju spariť horúcou parou v kávovare. Zmes vás prekvapí príjemnou chuťou škorice, klinčekov a kardamónu.

 

Kľúčové vlastnosti čajovej zmesi David Rio Chai Tiger Spice

  • Odráža kvalitu indickej kuchyne
  • Hotová zmes David Rio Chai Tiger Spice sa hodí na prípravu horúceho nápoja
  • Zmes stačí zaliať horúcim mliekom alebo vriacou vodou
  • David Rio Chai Tiger Spice vyniká chuťou škorice, klinčekov a kardamónu
  • Dodáva sa v BIO kvalite
  • Mix indického čaju a exotického korenia

Hmotnosť:
1 814 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, budete mít tohle větší balení v této příchuti ještě skladem? Děkuji

Diskusia a poradňa k David Rio Chai Tiger Spice 1814 g
Príslušenstvo pre David Rio Chai Tiger Spice 1814 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si David Rio Chai Tiger Spice 1814g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte David Rio Chai Tiger Spice 1814 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte David Rio Chai Tiger Spice 1814 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: David Rio Chai Tiger Spice 1814g.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií