PET PET

dbramante1928 Billund pre iPhone 7 Hunter

Zobraziť katalóg
dbramante1928 Billund pre iPhone 7 Hunter
Ochranný kryt - z pravej kože, prístup ku všetkým tlačidlám, pevný
Kód:  GC126x33 Produktové číslo:  BII7HD000682
dbramante1928 Billund pre iPhone 7 Hunter Predaj skončil

dbramante1928 Billund pre iPhone 7 Hunter

Nadčasovú eleganciu, vysokú kvalitu a dokonalú ochranu vám ponúka tento zadný kryt dbramante1928 Billund Hunter vo svetlo čiernej farbe na mobilný telefón iPhone 7. Jeho prepracovaný dizajn poskytuje maximálnu viditeľnosť obrazovky aj pohodlný prístup ku všetkým tlačidlám a konektorom, vďaka čomu telefón nemusíte nikdy vyberať z obalu. Tvrdý polykarbonátový kryt navyše disponuje flexibilným plastovým výčnelkom, ktorý poskytuje maximálnu ochranu proti nárazom a pádom. Zadná strana krytu je potom pohodlne pokrytá pravou indickou kožou, ktorá má veľmi luxusný vzhľad a je príjemná na dotyk.

Kľúčové vlastnosti dbramante1928 Billund Hunter

  • Tenký zadný kryt pre mobilný telefón iPhone 7
  • Maximálna viditeľnosť obrazovky
  • Pohodlný prístup ku všetkým tlačidlám aj konektorom
  • Vysoko kvalitné polykarbonátové spracovanie
  • Zadná strana pokrytá pravou indickou kožou
  • Flexibilný plastový výčnelok
  • Účinná ochrana proti nárazom a pádom
  • Elegantné vyhotovenie vo svetlo čiernej farbe

Každý kus je originál - užite si ten váš

Vďaka netradičnému dizajnu máte pred sebou jedinečný kúsok s unikátnou štruktúrou a dokonalým tvarom, ktorý vám budú všetci závidieť. Zadný kryt dbramante1928 Billund Hunter pre iPhone 7 je totiž výsledkom ručného spracovania zručnými remeselníkmi s použitím tých najlepších materiálov. Indická koža použitá na výrobu patrí medzi tie najkvalitnejšie na svete a spolu s luxusným vzhľadom poskytuje tiež pevnosť, odolnosť a dlhú životnosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si dbramante1928 Billund pro iPhone 7 Hunter. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte dbramante1928 Billund pro iPhone 7 Hunter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte dbramante1928 Billund pro iPhone 7 Hunter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: dbramante1928 Billund Hunter hátlap iPhone 7-hez.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií