Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Crefit DBT-ET1 modrý

Zobraziť katalóg
Crefit DBT-ET1 modrý
1,9 11 hodnotení
Fitness náramok – pre mužov aj ženy, meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, krokomer, hľadanie mobilu, vhodný na beh, cyklistiku, vodoodolnosť IP67
Kód:  SPTdbt03 Produktové číslo:  DBT-ET1 blue

Crefit DBT-ET1 modrý

Fitness náramok

nabitý funkciami

Meranie tepovej frekvencie, krvného tlaku, telesnej teploty, sledovanie pohybových aktivít, spánku či notifikácia z mobilného telefónu – to je stručný výpočet funkcií, ktorými  disponujú smart hodinky Crefit Smart Watch DBT-ET1. Tento fitness náramok vás skrátka udrží v kondícii za každej situácie.

Crefit Smart Watch DBT-ET1

DISPLEJ

1,14"

FARBA

modrá

VODOTESNOSŤ

IP67

Crefit Smart Watch DBT-ET1

Poskytne dokonalý prehľad

Vďaka fitness náramku Crefit DBT-ET1 budete mať svoje telo pod kontrolou – meria EKG, frekvenciu srdcového tepu, krvný tlak či okysličenie krvi. Okrem toho počas celého dňa poctivo počíta, koľko ste urobili krokov, spálili kalórií či akú prešli vzdialenosť, vrátane záznamu trasy. Všetky namerané hodnoty si môžete následne prehľadne zobraziť v mobilnej aplikácii WearFit 2.0.

Zaznamená akýkoľvek pohyb

Fitness náramok Crefit DBT-ET1 je ideálny na meranie celého radu športových aktivít – beh, chôdza, plávanie, cyklistika, lezenie, bedminton, futbal a mnoho ďalšieho. Tieto inteligentné hodinky sa postarajú aj o to, aby ste nezabudli na pravidelný pohyb, nezanedbávali pitný režim, alebo vám dokonca pripomenú aj dôležitú schôdzku.

Crefit Smart Watch DBT-ET1
Crefit Smart Watch DBT-ET1

Kľúčové vlastnosti
Crefit Smart Watch DBT-ET1

  • Monitoring zdravotného stavu, športových aktivít, notifikácia a funkcie ako napr. hodiny, stopky, budík a veľa ďalšieho
  • Meranie krvného tlaku, telesnej teploty, EKG, priame meranie tepovej frekvencie a okysličenia krvi (infračervený senzor)
  • Prehľadná mobilná aplikácia WearFit 2.0 pre Android a iOS
  • Funkcie pre jednoduché fotografovanie
  • Ovládanie hudby prostredníctvom bluetoothu
  • Veľmi nízka hmotnosť – hodinky vážia len 25,5 gramu
  • Príjemný materiál remienka

Oceníte nielen funkčnosť, ale aj odolnosť

Inteligentné hodinky Crefit DBT-ET1 okrem iného ponúkajú aj funkciu na hľadanie mobilného telefónu. Funkcia hľadania funguje aj obrátene a tak pomocou smartfónu hravo nájdete zatúlaný náramok. Ovládanie je jednoduché pomocou dotykového displeja. Integrovaná batéria sľubuje výdrž až niekoľko dní bežného používania a celkom iste oceníte aj to, že náramok spĺňa štandard IP67 – je prachotesný a vodotesný (do hĺbky 1 meter po dobu 30 minút).

Crefit Smart Watch DBT-ET1

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna, Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Hmotnosť
25,5 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Modrá Hotovo!

Výdrž a úložisko

Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ako sa volá aplikácia

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se dá někde sehnat nový náramek k těmto hodinkám dala jsem je jako dárek a tatínkovi se rozpadl pásek děkuji

Dobrý den koupila jsem si fitness náramek a když jsem si oplachovala ruce dostala se do nich voda i když mají označení IP67.muzete my vysvětlit jak je to možné?

Dobrý den, jak dlouho má vydržet baterie? Nevydrzi mi nikdy ani 24h. Je to na reklamaci? Náramek mám teprve necelé 3 týdny a už jsem ho jednou reklamovala. To že to nic nedokáže změřit správně jsem si už zvykla, chci to používat alespoň jako hodinky, ale nevydrzi mi ani celou pracovní dobu, vždy dopoledne jsou už vybité. Už jsem měla levnější náramek a měřil přesněji a baterie vydržela déle, než uváděli. Neuvěřitelných 13 dní. Tahle mi nevydrzi ani den. Děkuji za odpověď

Dobrý den,mám dotaz. Dá se nějakým způsobem na náramku nastavit aktuální datum a čas. Děkuji za odpověď??

Dá se změnit F° na C°?

Nejdou mi přijat notifikace na náramek

tuším objednávku z 25.8. Dekuji

Dobrý den, budou hodinky kompatibilní i s operačním systémem Windows phone? A pokud ne, tak které jsou? Děkuji.

Dobry den asi som kupil vadny kus vobec to nejde sparovat ani cez samsung a53 ani cez realme 8 a ani cez iphone xs co o predavate za smejdi nikdy vic objednavam WowME KW66 dufam ze tie budu v pohode blut nacita aplikaciu werifit 2.0 vobec 20 apl som skusil ani jedna nejde

Diskusia a poradňa k Crefit DBT-ET1 modrý
Príslušenstvo pre Crefit DBT-ET1 modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crefit DBT-ET1 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crefit DBT-ET1 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crefit DBT-ET1 blau.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií