Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

De Buyer Strojček na cestoviny 2009.00N

Zobraziť katalóg
De Buyer Strojček na cestoviny 2009.00N
Strojček na cestoviny – cestovín, ručný, na prípravu rezancov alebo tagliatelle, Pripravené cesto položíme na časť skladajúcu sa z 2 hladkých valcov a niekoľkokrát ho necháme prejsť pomocou kľuky. Obdĺžnikový pás cesta potom nakrájame na požadované prúžky.
Kód:  DEBU038 Produktové číslo:  2009.00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De Buyer Strojček na cestoviny 2009.00N Predaj skončil

De Buyer Strojček na cestoviny 2009.00N

Ručný strojček na prípravu cestovín od francúzskej spoločnosti de Buyer vám pomôže jednoducho a v priebehu chvíľky vyrobiť perfektné domáce rezance a tagliatelle. Je vyrobený z robustnej chrómovanej ocele, je dokonale stabilný a ľahko sa používa. Cestoviny sa vyrábajú manuálnym otáčaním kľuky. Výsledkom sú tenké rezance alebo tagliatelle. Strojček môžete pripojiť na elektrický motor, ktorý však nie je súčasťou balenia. Perfektné cestoviny vyrobíte v priebehu pár okamihov. Pripravené cesto vložte do časti, ktorá je zložená z dvoch hladkých valcov a niekoľkokrát ich nechajte prejsť cez stroj pomocou kľuky. Až dosiahnete požadovanú hrúbku cesta, vložte hotový obdĺžnikový plát medzi krájacie valce a opäť zatočte kľukou. Tak vzniknú cestoviny presne podľa vášho želania.

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonale stabilný
  • Na výrobu tenkých rezancov alebo tagliatelle
  • Možnosť pripojenia na elektrický motor (nie je súčasťou balenia)
  • Ručné umývanie
  • Vyrobený z robustnej chrómovanej ocele
  • Jednoduché použitie
 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De Buyer Strojček na cestoviny 2009.00N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si de Buyer Strojek na těstoviny 2009.00N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte de Buyer Nudelmaschine 2009.00N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte de Buyer Nudelmaschine 2009.00N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: de Buyer 2009N tésztakészítő gép.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií