Siguro kuchyňský robot

NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W

Zobraziť katalóg
NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W + šľahač mlieka Aeroccino 3 v hodnote 90 €*
4,3 3 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1260 W, objem nádržky na vodu 1 l, druh kapsúl: Nespresso, odkvapkávací systém a režim úspory energie, šírka 11.3 cm, výška 27.7 cm, hĺbka 37.2 cm, hmotnosť 3.5kg, farba biela
Kód:  EAV301a08 Produktové číslo:  EN 167 W

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W


Pripravte profesionálnu kávu v pohodlí vášho domova

S kávovarmi Nespresso Citiz pripravíte počas chvíľky pravé espresso s vynikajúcou chuťou a bohatou arómou. Dokonalý výsledok je zaručený vďaka pumpe dosahujúcej tlak 19 barov. Špeciálny extrakčný systém počas prípravy automaticky reguluje teplotu vody a jej prietok kapsulami, čím je vytvorená bohatá a hladká pena. Kávovary Nespresso sa nahrievajú iba 25 sekúnd, takže vaša káva je pripravená počas okamihu.


Dokonalá káva s mliekom

Vďaka elegantnému dizajnu sa kávovary Nespresso hodia do každej modernej kuchyne. Výhodou je kompaktná veľkosť, vďaka ktorej prístroj nezaberie príliš veľa miesta. Obsluha kávovaru je veľmi jednoduchá, svoj obľúbený nápoj pripravíte prostým stlačením jediného tlačidla.


Energetická úspora

Prípravu kávy uľahčí vyberateľný zásobník na vodu s objemom 1 liter. Samozrejmosťou je ľahká údržba jednotlivých častí kávovaru. Nespresso Citiz je vybavený funkciou automatického vypnutia po 9 minútach nečinnosti, takže vo výsledku spotrebuje až o 40 % menej energie oproti prístrojom energetickej triedy A.


Výhody Nespresso Clubu

Staňte sa členom Nespresso Clubu a získajte veľa výhod. Objednávajte Nespresso produkty prostredníctvom mobilnej aplikácie a získajte podporu asistenčnej služby 24 hodín 7 dní v týždni. Nespresso zaistí doručenie vašej objednávky domov alebo do firmy do jedného pracovného dňa na zadanú adresu.

Inovácia v recyklácii

Kapsuly Nespresso sú vyrobené zo 100 % recyklovaného hliníka, ktorý nielen zaručuje uchovanie dokonalej čerstvosti a arómy kávy, ale tiež prináša možnosť opätovnej recyklácie a výroby nových kapsúl, čo má pozitívny vplyv na životné prostredie. Pre členov Nespresso Clubu je zaistený spätný zvoz kapsúl pri doručení novej objednávky kávy. Použité kapsuly je možné odovzdať aj na zberných miestach v Nespresso Boutiques.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 260 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1 l Hotovo!

Funkcie

Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
37,2 cm Hotovo!
Šírka
11,3 cm Hotovo!
Výška
27,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO De'Longhi Citiz EN167.W.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií