Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

De'Longhi CGH1012D

Zobraziť katalóg
De'Longhi CGH1012D
4,8 39 hodnotení
Kontaktný gril s príkonom 2000 W, plocha na grilovanie 851 cm2, počet plôch na grilovanie: 2, časovač, nepriľnavý povrch, odkvapkávacia nádoba, regulácia teploty a vyberateľný rošt, materiál plochy na grilovanie: teflón, materiál grilu: antikorový, hmotnosť 6.9kg
Kód:  DLGR001 Produktové číslo:  cgh1012D Stránky výrobcu

De'Longhi CGH1012D


Kontaktný elektrický gril

Máte radi grilované mäso a iné špeciality, ktoré na panvici jednoducho neurobíte? Nemusíte si hneď kupovať finančne a priestorovo náročnejší vonkajší gril. De'Longhi prichádza s praktickou alternatívou - novým modelom kontaktného grilu CGH 1012 D. Oproti veľkým grilom s ním budete mať oveľa menej práce a hodí sa aj do bytu s menšou kuchyňou. Je ideálny pre rodiny, aj napriek svojim úsporným rozmerom vám totiž poskytne veľkú varnú plochu (37 × 23 cm, v otvorenej pozícii dokonca 37 × 46 cm). Na prenesenie či uschovanie môžete využiť zámok.


Široké spektrum využitia

S týmto multifunkčným grilom pripravíte nielen excelentné grilované mäso, ale aj grilovanú zeleninu, chrumkavé panini, prvotriedne ryby alebo jemné burgery. K dispozícii je kontaktná aj otvorená pozícia barbecue. Za vyskúšanie určite stojí funkcia zatiahnutie pokrmu.


Majte všetko pod kontrolou

Váš pohľad zrejme upúta veľký kontrolný LEDkový displej - 70 × 30 mm umiestnený na prednej strane grilu. Prostredníctvom panela môžete ovládať a sledovať všetky dôležité grilovacie procesy, ako je zostávajúci čas alebo teplota jednotlivých platničiek. Reguláciu teploty oboch platničiek vykonávajú 2 nezávislé ovládacie gombíky.


Jednoduchá údržba je samozrejmosťou

Nemenej dôležitá je tiež údržba grilu po skončení prípravy pokrmu. Preto je možné platničky jednoducho vybrať s použitím postranných tlačidiel a navyše sú vhodné do umývačky riadu. Vyberateľná je aj tácka na odkvapkávanie prebytočného tuku. Na čistenie dostanete praktickú stierku na odstránenie zvyškov z grilovacích platničiek.


Už žiadne chyby

Do vášho smartfónu alebo tabletu si môžete stiahnuť aplikáciu De'Longhi, ktorá vám pomôže pripraviť tie najlepšie grilovacie pochúťky. Spoľahnite sa na dokonalé výsledky, a to pri každej príležitosti. Skôr, než sa nazdáte, stane sa z vás odborník na grilovanie.


Technické údaje

Vonkajšie rozmery (š × h × v)
mm
458 × 343 × 185
váha
kg
6.9
Maximálny príkon
W
2000
Napätie / Frekvencia
V ~ Hz
220/240 ~ 50/60


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál plochy na grilovanie
Teflón Hotovo!
Materiál grilu
Antikorový Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
851 cm2 Hotovo!
Šírka plochy na grilovanie
37 cm Hotovo!
Hĺbka plochy na grilovanie
23 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
18,5 cm Hotovo!
Šírka grilu
45,8 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
34,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Časovač, Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Regulácia teploty, Vyberateľný rošt Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 000 W Hotovo!
Počet programov
3 Hotovo!
Počet grilovacích plôch
2 Hotovo!
Dĺžka napájacieho kábla
0,9 m Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kontaktné grily 3 v 1
» Všetky Stolné grily
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Jaký je rozdíl mezi CGH1012D a CGH1020D? Děkuji

Dobrý den, kde a za kolik se dají koupit náhradní grilovací desky ?

Dobrý den, šířka necelých 46cm u tohoto výrobku je údaj při "zaklapnutém" režimu nebo při plném otevření obou grilovacích ploch do roviny? Nezdá se mi, že by při šířce grilovací plochy byla šířka spotřebiče skutečně o tolik víc - dle obrázku vypadá více "kompaktně"... Děkuji za odpověď.

Nemáte náhodou špatně cenu? Dle stránek výrobce má stát 3990 a navíc ta lepší varianta, co má v sadě víc plotýnek, je teď u vás levnější, což nedává smysl :D https://www.alza.cz/delonghi-cgh1020d-d4537184.htm

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jsou součástí balení i plotny na wafle. Díky!

V nedelu koncila akcia 26% na tento tovar, bol za 128,81€. Po skonceni akcie sa zmenila zlava len na 7% ale cena za tovar naopak este viac klesla na 123,97€. Zaujimave akcie.

Dobrý den. Je možné sehnat náhradní desky na tento gril - De Longhi CGH1012D?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký gril do tak 4000,-kč by jste mi doporučili. Předem děkuji.

Dobrý den, je tento gril výškově stavitelný?

Dobrý den, je u vás možnost dokoupit grilovaci desky či desku na waffle? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k De'Longhi CGH1012D
Príslušenstvo pre De'Longhi CGH1012D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi CGH1012D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi CGH1012D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi CGH1012D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi CGH1012D.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií