AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Deeper Fishfinder Pro+

Zobraziť katalóg
Deeper Fishfinder Pro+
4,8 8 hodnotení
Sonar na ryby – nahadzovací, pripojenie bezdrôtovo, napájanie 5V DC, max. hĺbka 80 m, frekvencia 290 kHz (15°)/90 kHz (55°) Hz
Kód:  RYB001g Produktové číslo:  4770932950275 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Deeper Fishfinder Pro+

Sonar Deeper Fishfinder Pro+

Uľahčite si chytanie rýb s mobilným sonarom

Pod názvom Deeper Smart Fishfinder Pro+ sa ukrýva prevratný sonar, ktorý okrem profesionálneho výkonu prináša aj veľkú mobilitu. Je možné ho totiž jednoducho spárovať so smartfónom či tabletom. Ušetríte tak veľa miesta a voľné ruky môžete využiť na prenášanie úlovkov. Verzia Pro+ využíva pre spojenie technológiu WiFi, ktorá poskytuje dosah na vzdialenosť 100 m a do hĺbky až 80 m. Ďalej má integrovanú GPS pre mapovanie a ukladanie hĺbkových máp aj z brehu.


Kľúčové vlastnosti sonaru Deeper Fishfinder Pro+

  • Skvelá mobilita – sonar má priemer len 6,5 cm a váži len 100 g
  • Bezdrôtové prepojenie cez WiFi s mobilnými telefónmi a tabletmi
  • Vďaka GPS ponúka možnosť zmapovať a uložiť si hĺbkové mapy aj pri použití z brehu
  • Bezplatná aplikácia pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS (predpoveď počasia, pripojenie na sociálne siete, kalendár, história zobrazení dna)
  • Profesionálny výkon (použitie v hĺbke až 80 metrov)
  • Výdrž batérie až 5,5 hodín (automatické vypnutie po vytiahnutí z vody)
  • Kvalitné spracovanie a prepracovaný dizajn
  • Možnosť nastavenia dvoch lúčov 55° a 15°
Sonar Deeper Fishfinder Pro+


Sonar Deeper Fishfinder Pro+

Sonar zvládne komunikáciu s mobilom až na 100 m

Vďaka inovatívnym funkciám funguje Deeper Smart Fishfinder na princípe vysielania zvukových signálov, ktoré sa odrážajú od predmetov. Všetky informácie sú okamžite spracované a zobrazené na mobilnom zariadení, s ktorým sonar komunikuje pomocou technológie WiFi na vzdialenosť až 100 metrov. Nemusíte sa obávať, že by sa k dátam dostal niekto ďalší. Unikátna adresa zabezpečí, že komunikácia prebieha výhradne s vašim smartfónom.

Získajte prehľad o tom, kam sa vrátiť pre tučné úlovky

Sonar spolupracuje s mobilnou aplikáciou, ktorá zase využíva podklady z Google Maps. Vďaka tomu ľahko lokalizujete svoju polohu s pomocou GPS a uložíte si súradnice svojich obľúbených rybárskych miest.

Sonar Deeper Fishfinder Pro+

Sonar Deeper Fishfinder Pro+

So sonarom Deeper Fishfinder Pro+ chytíte WiFi kdekoľvek

Deeper Smart Fishfinder má integrovaný WiFi prístupový bod. Vďaka nemu môžete využívať bezdrôtové pripojenie aj na miestach, kde nie je pokryté.


Dianie pod vodou budete vidieť priamo na obrazovke

K identifikácii diania pod vodou môžete na telefóne alebo tablete použiť rôzne farebné režimy. Zelená farba znázorňuje vegetáciu, pričom oranžová a žltá označuje ryby. Zobrazenie hnedej farby znamená, že sonar Deeper Smart Fishfinder dosadol na dno. K dispozícii je aj nočný režim, určený tým, ktorí radi rybárčia v noci.

Sonar Deeper Fishfinder Pro+

Sonar Deeper Fishfinder Pro+

Nastaviteľná citlivosť podľa toho, ako kalná je voda

V kalných vodách môžete nastaviť nižšiu citlivosť sonaru a tiež filtrovať prachový rozptyl. Vo vodách, ktoré sú priezračné, zase môžete nastaviť vyššiu citlivosť, tým zvýšite svoju šancu na úspešný úlovok.


Sonar Deeper Fishfinder Pro+ si získava priazeň celosvetovo

Sonary Deeper sú ovenčené radom prestížnych ocenení: prvenstvo si odniesli napríklad v súťaži CES 2016 Best of Innovation Award v kategórii bezdrôtového telefónneho príslušenstva. Konkrétne Deeper Fishfinder Pro+ si odniesol tiež cenu za najlepšie elektronické zariadenie pre moderné rybárčenie.

Sonar Deeper Fishfinder Pro+

Parametre a špecifikácia

Typ
Nahadzovací Hotovo!
Napájanie
5V DC Hotovo!
Pripojenie
Bezdrôtové Hotovo!
Maximálna hĺbka
80 m Hotovo!
Frekvencia
290 kHz (15°)/90 kHz (55°) Hz Hotovo!

Typ

Typ
Nahadzovací Hotovo!
Napájanie
5V DC Hotovo!
Pripojenie
Bezdrôtové Hotovo!

Vlastnosti sonaru

Maximálna hĺbka
80 m Hotovo!
Frekvencia
290 kHz (15°)/90 kHz (55°) Hz Hotovo!
Poznámka:
Produktové línie: Deeper Fishfinder 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den chci se zeptat proc tam mate cenu pred slevou 7489 kdyz to celo dobu nabízíte za 6489 a nikdy jsem se s cenou 7489 na vasem vebu nesetkal a ted ji tam kdyz je black friday tak ji tam date neni to klamaní zakazníka

Chcem sa opýtať čo všetko je v obsahu balenia, ďakujem. Chcem to kúpiť len potrebujem vedieť či tam sú aj tie úchyty kovové čo s šróbujú do deeper aby sa to dalo nahadzovať a či tam je aj kábel na nabíjanie napr. v aute

DOBRY den, Kupil som si U Vas deeper fishinder+ a teraz mi hlasi že je vypnuty uŽ je po zaruke kde najdem pozaručny servis v biskosti mojho bydliska Košice.Ďakujem.

Proč se u tohoto zařízení nezobrazují různé velikosti ryb.Ukazuje to jen jednu siluetu ryby.Může to být kapr 100cm a nebo kapr 30cm nebo plotice a člověk není moc moudrý co to zaznamená.Co s tím,je nějaký ještě fígl nebo nastavení deepru na lepší rozpoznání?

Diskusia a poradňa k Deeper Fishfinder Pro+
Príslušenstvo pre Deeper Fishfinder Pro+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Deeper Fishfinder Pro+. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Deeper Fishfinder Pro+.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií