Rapture AlzaPlus maličkosti sk

Defender DFS 805

Zobraziť katalóg
Defender DFS 805
4,7 17 hodnotení
Prepäťová ochrana Sieťový filter pre high-end výpočtovú techniku, výkon 2200W, prúdové zaťaženie 10 A, energia 714J, 6 zásuviek, 5m kábel
Kód:  JS321d Produktové číslo:  99453

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender DFS 805

Najvyššia trieda predlžovačky s prepäťovou ochranou a sieťovým filtrom. Postará sa o to najspoľahlivejšie napájanie vašich spotrebičov. Zabudovaný RFI filter sa postará o elimináciu rádiofrekvenčného rušenia, ktoré by mohli spôsobiť iné spotrebiče v blízkosti. Tým odpadá narušenie pripojenej elektroniky a narušenie jej činnosti, ako je napríklad obraz displeja či zvukové anomálie. Prepäťová ochrana má solídny potenciál absorbovať prípadné prepätie v sietí, čím poskytne vašim spotrebičom ochranu pred prípadným nebezpečenstvom. Zásuvka je vyrobená z nárazuvzdorného, nehorľavého ABS plastu a hodí sa aj do domácnosti s malými deťmi.

Doplňujúce informácie:

Maximálna celková záťaž výkon:
2200 W

Maximálne prúdové zaťaženie:
10 A

Maximálna energia:
714 J

Vlastnosti:
Indikátor stavu ochrany
RFI filter
Ochrana proti preťaženiu: Samostatná automatická hasiaca poistka
Funkcia Master/Slave
Montáž na stenu

Rozmery:
310 x 195 x 58 mm

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Defender DFS 805 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender DFS 805. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verteidiger DFS 805. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verteidiger DFS 805. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender DFS 805.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií