AD homeoffice AD homeoffice

Defender OnAir S4

Zobraziť katalóg
Defender OnAir S4
4,0 1 hodnotení
Reproduktory 2.0 set, 4W
Kód:  JS280a13f Produktové číslo:  65650

Defender OnAir S4

Defender OnAir S4 sú praktické reproduktory pre rozšírenie audio zážitku po boku vášho notebooku. Sú totiž napájané cez USB a vďaka kompaktným rozmerom sú prenosné a ľahko sa zmestia do každej tašky alebo batohu. Sú vyrobené z odolného plastu, a preto zbytočne nezaťažujú.

Jednoducho je zapojíte k notebooku alebo inému prehrávaču pomocou 3,5milimetrového jacku, avšak podmienkou je spomínané USB pre napájanie. Magnetické tienenie umožňuje umiestnenie v blízkosti monitora, bez toho aby narušili kvalitu obrazu.Reproduktory ponúka jednoduchý a moderný dizajn v strieborno-čiernom prevedení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Defender OnAir S4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender OnAir S4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verteidiger OnAir S4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verteidiger OnAir S4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender OnAir S4.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií