Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Dell DisplayPort na VGA

Zobraziť katalóg
Dell DisplayPort na VGA
Redukcia
Kód:  ADP3f019 Produktové číslo:  470-ABEL Stránky výrobcu
Dell DisplayPort na VGA Predaj skončil

Dell DisplayPort na VGA

Adaptér DisplayPort na VGA vám umožňuje fotografovať zo širokej škály notebookov na displeje alebo projektory s klasickým rozhraním VGA. Podporuje rozlíšenie až do 1920 × 1200 pixelov , takže spĺňa požiadavky prevažnej väčšiny inštalácií. Vďaka vysokému rozlíšeniu je toto zníženie vhodné na prezentáciu alebo komplexnú grafiku.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell DisplayPort na VGA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell DisplayPort na VGA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell DisplayPort na VGA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell DisplayPort to VGA.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií