Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný
4,7 17 hodnotení
Ultrabook - Intel Core i7 3537 Ivy Bridge, 15.6" 1366x768 lesklý, RAM 6GB, NVIDIA GT630M 2GB, 32GB SSD + 500GB 5.4km, DVD, WiFi, BlueTooth, HDMI, Webkamera, podsvietená klávesnica, Windows 8 64-bit
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NJ314c4 Produktové číslo:  N-5523-N2-04 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný Predaj skončil

Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný

Elegantný ultrabook od americkej spoločnosti Dell s kvalitným displejom, veľmi vysokým výkonom a naozaj bohatou výbavou, ktorú by ste hľadali skôr pri klasických väčších notebookoch. Tenké a ľahké šasi s povrchom z brúseného hliníka vo svojom vnútri ukrýva moderný dvojjadrový procesor Intel Core i7 z generácie Ivy Bridge, milovníkov kvalitných videí a občasného hrania poteší prítomnosť dedikovanej grafickej karty a dokonca nechýba ani DVD mechanika. Ultrabook Dell Inspiron 15z si určite rýchlo zamilujete pre jeho kompaktnosť a zároveň viac než dostatočný mobilný výkon.

Spoznajte Dell Inspiron 15z

  • Tenké a ľahké šasi z brúseného hliníka
  • Výkonný mobilný procesor Intel Core i7
  • Dedikovaná grafická karta nVidia GeForce
  • Kombinácia SSD disku a klasického platňového disku
  • DVD mechanika
  • Skullcandy reproduktory s technológiou Waves MaxxAudio
  • TechnológiaIntel Rapid Start s prebudením 
  • Podsvietená klávesnica


 

Nekompromisný mobilný výkon


Tretia generácia procesorov Intel Core a pokročilá optimalizácia operačného systému Microsoft Windows 8 dodávajú ultrabooku Inspiron vysoký výkon, ktorý si so sebou môžete vziať takmer kamkoľvek. Svižnosti systému a rýchlemu spúšťaniu všetkých aplikácií napomáha hybridná kombinácia SSD a platňového disku, vďaka ktorému je možné prebudiť ultrabook z režimu spánku počas niekoľkých málo sekúnd. Pokiaľ sledujete radi HD videá či hráte občas hry, určite oceníte prítomnosť grafickej karty nVidia GeForce s vlastnou videopamäťou a nízkou spotrebou. Vyváženosť komponentov a optimalizácia softvéru sa podieľa na dlhej výdrži na jedno nabitie a vy tak môžete byť maximálne efektní takmer celý deň.

Naozaj bohatá výbava


Spojte si dohromady tenký a ľahký dizajn, ktorý očakávate od ultrabooku s fantastickým 15,6" displejom, podsvietenou klávesnicou a DVD mechanikou a vyjde vám výkonný a prenosný ultrabook Dell Inspiron 15z. Nemusíte sa tak nijako obmedzovať ani pri práci v noci, pustíte si vaše obľúbené DVD filmy, alebo si na optické disky zálohujete citlivé dáta, pomocou štyroch USB 3.0 portov (jeden je trvalo napájaný) si pripojíte externé úložisko či najrôznejšie periférie a toto všetko si so sebou ľahko zabalíte do tašky či batôžka a vezmete na služobné cesty, výlety či do kancelárie.

Nekončiaca zábava


Premeňte ktorúkoľvek izbu na centrum multimediálnej zábavy s ultrabookom Dell Inspiron 15z. Zabudované reproduktory Skullcandy spoločne s technológiou Waves MaxxAudio 4.0 vám umožnia maximálnu kontrolu nad zvukovými nastaveniami a vaše DVD filmy, hudobné koncerty či pesničky si vychutnáte mnohonásobne intenzívnejšie než pri ostatných ultrabookoch.

Unikátny dizajn


Ultrabook Dell Inspiron 15z v sebe kombinuje výkon s elegantným dizajnovým spracovaním s tenkou konštrukciou, podsvietenou klávesnicou a povrchom z lešteného hliníka. Konštrukcia kladie dôraz na detail, odolnosť a na čo najpohodlnejšie prenášanie. Zaoblené rohy dodávajú ultrabooku na exkluzivite a určite s ním bude budiť pozornosť vášho okolia. Dell Inspiron 15z sa skrátka jednoducho používa a všetka práca s ním je jedna veľká zábava.

Microsoft Windows 8


S ultrabookom Dell Inspiron 15z spoznáte všetky krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8 v 64-bitovej verzii. Po zapnutí počítača vás milo prekvapí rýchly štart systému a všetka práca v ňom je tiež veľmi svižná. Dlaždicová plocha prostredia Metro je plná praktických informácií o počasí, dianí vo svete alebo stave vašej emailovej schránky. Na portáli Windows Store nájdete ďalšie množstvo nemenej zaujímavých aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu alebo vylepšia zábavu. S novými Windows 8 sa skrátka fantázii medze nekladú.





Súčasťou záruky, ktorý je poskytovaná spoločnosťou Dell, je tiež služba Next Business Day, tá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám domov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zaistí opravu poruchy. Nemusíte si teda zbytočne robiť starosti a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odoslaním do servisu, alebo dochádzaním.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
6 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 3537U Ivy Bridge Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
532 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 3537U Ivy Bridge Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
6 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!
Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GT 630M Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiska
532 GB Hotovo!
SSD kapacita
32 GB (0,03 TB) Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika Hotovo!
Webkamera
1 Mpx Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
6,86 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,17 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Optická mechanika
DVD Hotovo!

Rozmery

Šírka
382 mm Hotovo!
Maximálna výška
21 mm Hotovo!
Hĺbka
250 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ak je v popise, že tovar je zanovený alebo použitý, čo to konkrétne znamená pri jednom aj druhom prípade. Za odpoveď vopred ďakujem. S pozdravom.

Diskusia a poradňa k Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný
Príslušenstvo pre Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 15z Ultrabook stříbrný.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií