Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell KB-216 čierna CZ

Zobraziť katalóg
Dell KB-216 čierna CZ
4,7 252 hodnotení
Klávesnica kancelárska, membránová, drôtová, čierna, chiclet klávesy, česká lokalizácia klávesov, USB
Česká klávesnica
17,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ADP2c014 Produktové číslo:  580-ADGP Stránky výrobcu

Dell KB-216 čierna CZ

Dell KB-216 čierna CZ je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Kancelárska klávesnica Dell KB-216 s numerickým blokom

Pre masívne nasadenie počítačov v kanceláriách je nutné zaobstarať aj zodpovedajúcu klávesnicu, ktorá vydrží aj menej šetrné zaobchádzanie. Klávesnica Dell KB-216 predstavuje komplexné riešenie pre každodennú prácu na PC. V praxi oceníte aj niekoľko zaujímavých benefitov vrátane plnej numerickej časti alebo multimediálne klávesy.

Klávesnica Dell KB-216

Klávesnica Dell KB-216 má numerický blok

Najmä v kanceláriách oceníte, že klávesnica Dell KB-216 je vybavená plnohodnotným numerickým blokom. Klávesnicu tak bez problémov využijú napríklad aj účtovníci.

Klávesnica Dell KB-216

Dell KB-216 má multimediálne klávesy

Päť funkčných klávesov umožňuje pohodlný prístup k základným aplikáciám ako je kalkulačka, e-mail, prehliadač alebo okno Tento počítač. Vďaka tomu vám klávesnica Dell KB-216 každý deň pomáha v pracovnej produktivite.

Klávesnica Dell KB-216

Kľúčové vlastnosti klávesnice Dell KB-216

  • Multimediálna kancelárska klávesnica vhodná pre všetkých používateľov
  • Dell KB-216 ponúkne päť multimediálnych kláves
  • Plný formát numerickej časti umožní pohodlné písanie čísel

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Formát klávesnice
Štandardná – 100 % Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Formát klávesnice
Štandardná – 100 % Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká Hotovo!
Typ klávesov
Chiclet Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Multimediálne klávesy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
44,2 cm (442 mm) Hotovo!
Výška
2,44 cm (24,4 mm) Hotovo!
Hĺbka
12,7 cm (127 mm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
502 g Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má klávesnice uzký dvouřádkový enter? úzký levý shift? dlouhý backspace? Jsou nakresleny duplňující znaky u kláves X(#), C(&), V(@), B({), N(})?

Je na Alze k dispozici ta podlozka pro zápěstí k této klávesnici? (jako na jedné z fotografií) Já jsem ji zde nenašel. díky

Poraďte mi, prosím, klávesnici pro seniora s iMacem, aby měla velké znaky. Nebo prosím odkaz na samolepky se znaky pro seniory. Děkuji, P. Beneš

Dobry den, prosim ma tato klavesnice gumove klavesy? Shanim klavesnici Dell s klavesami jako na nb, ktere nevydavaji zvuk pri psani. Dekuji. Veronika

Dobrý deň. Prosím poradíte mi tichú klávesnicu? Drôtovú kancelársku, SK. Ďakujem.

Dobrý den, dívám se po nové klávesnici a u valné většiny mě zarazila taková na první pohled maličkost, ale v reálném použití by mě to velice mrzelo a stala by se pro mne valná většina klávesnic nepoužitelná. Jedná se mi o časté přepínání, mezi českou a anglickou klávesnicí. V podstatě u všech i u této klávesnice je vidět na obrázcích pouze znaky jedné jazykové sady (například u této klávesnice je vidět u klávesy 2 jen @ a 2, ale ne českou verzi 2 a ě). Jedná se jen o obrázek, který s prodávanou klávesnicí nemá nic společného a čeká verze obsahuje natištěné oboje sady znaků? Nebo je to již novým standardem a nové klávesnice mají jen jednu sadu natištěných znaků, aby to bylo více "ekologické", nebo podobný nesmysl? Děkuji. S přáním hezkého dne Pepa Kodada

Klávesnica má popisky v češtine a aj v anglické znaky? Tak ako je to na obrázku, alebo je obrázok len ilustračný? Enter je jednoriadkový?

dobry den, ma tato klavesnice i podlozku pod zapesti? zakoupil jsem ji ale nebyla v obalu tak bych si ji rad prikoupil ale zadny takovy produkt jsem nenasel a vypada ze takova podlozka dala do klavesnice zapojit. Diky

Dobrý den, po zakoupení klávesnice se mi nedaří zprovoznění s dokovací stanicí Dell TB18DC. Při zapojení do NB Dell Precision, který používám, tak není problém. Kde by mohl být problém? Restartoval jsem NB asi 10x a stále nic. Děkuji za odpověď.

Mám po letech ohmatané popisky na klávesách, Lze sehnat náhradní klávesy?

123
Príslušenstvo pre Dell KB-216 čierna CZ
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií