Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell OptiPlex 7050

Zobraziť katalóg
Dell OptiPlex 7050
Počítač - Procesor Intel Core až i7 Kaby Lake, RAM až 64 GB DDR4, Intel HD Graphics, HDD až 2 TB, WiFi, bluetooth 4.2, USB 3.0, HDMI, DisplayPort, Rj-45, VGA, voliteľne čítačka kariet, Windows 10
Kód:  ADG434vNAD Stránky výrobcu

Dell OptiPlex 7050

Vylepšený model obľúbeného firemného počítača Dell OptiPlex 7050 v sebe ukrýva vysoký výkon stolného počítača. Do kompaktného tela sa podarilo vtesnať nové procesory Intel Core siedmej generácie Kaby Lake, ktoré majú pokročilé technológie, ale zároveň sú maximálne úsporné. Okrem toho sa môžete tešiť na rýchle operačné pamäte DDR4 s kapacitou až 64 GB alebo PCIe SSD.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný počítač s vysokým výkonom
  • Perfektné riešenie na kancelárske využitie
  • Úplne nové procesory Intel Core 7. generácie Kaby Lake - až i7
  • Rýchle pamäte DDR4 - až 64 GB
  • Voliteľná čítačka pamäťových kariet
  • Obojstranný konektor USB-C

Spoľahlivosť do každej kancelárie

Rovnako ako jeho predchodca je ideálnym riešením do kancelárskeho prostredia, keďže ho možno jednoducho uchytiť na chrbte monitora a ušetriť tak miesto na stole. Nechýba správa a zabezpečenie podnikovej triedy a mimoriadna spoľahlivosť. V konektorové výbave je k dispozícii aj vysokorýchlostné USB-C na prednej strane počítača.

 

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Dell Optiplex Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Dell Optiplex Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell OptiPlex 7050 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell OptiPlex 7050 .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií