Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Precision T3420 SFF

Zobraziť katalóg
Dell Precision T3420 SFF
Pracovná stanica Intel Xeon E3-1240 v5, RAM 16GB DDR4, NVIDIA Quadro K1200 4GB, SSD 256GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, 4x mini DisplayPort, USB 3.0, klávesnica, myš, Windows 10 Pro 64-bit - predinštalovaný Windows 7 Professional 64- bit, záruka on-site NBD
Kód:  TD140n60 Produktové číslo:  M2VP0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Precision T3420 SFF

Nechajte sa uchvátiť neskutočnou rýchlosťou a vynikajúcim výkonom. Nový rad pracovných staníc renomovanej značky prichádza v prevedení Small Form Factor s najmenšími rozmermi na trhu. Vďaka kompaktným rozmerom a možnostiam rozšírenia poskytuje ideálne riešenie pre firmy hľadajúce úsporu priestoru, ale nehodlajú ustupovať z nárokov na výkon a potenciál rastu. Profesionáli ocenia zdatnosť grafickej karty NVIDIA Quadro, ktorá si hravo poradí aj s tými najťažšími projektmi. Ak hľadáte parťáka, niekoho komu môžete bez obáv zveriť svoju prácu, ste na správnej adrese.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálny výkon v kompaktnom prevedení
  • Výkonná grafická karta NVIDA Quadro K1200
  • Množstvo USB konektorov, vrátane USB 3.0
  • Rýchly SSD disk s kapacitou 256 GB + 1 TB HDD
  • Praktická súprava klávesnice s myšou v balení
  • Osvedčený systém Windows 7 Professional
  • Licencia pre prechod na moderný Windows 10 Pro
  • Záruka 3 roky on-site s opravou do druhého dňa

Praktický ťahúň

Pracovné stanice v prevedení Small Form Factor sa zmestia takmer všade. Pritom už podľa vzhľadu je zrejmé, že je predurčená k vysokým výkonom. Veľké množstvo USB portov umožňuje pripojiť ľubovoľné periférie. Štvorica predných konektorov USB (2 × USB 3.0) zabezpečí bleskurýchle prenosy dát a jednoduchú konektivitu externých médií. Navyše norma ENERGY STAR robí z pracovnej stanice Dell Precision energeticky úspornú súčasť vášho IT vybavenia. Zariadenie prichádza so zárukou nepretržitej podpory a príchodu servisného technika do druhého pracovného dňa.

Vysoká spoľahlivosť a optimalizovaný výkon

Stanica Dell Precision prechádza náročným testovaním kvôli záruke hladkého chodu pri náročných aplikáciách, na ktoré spoliehate každý deň. Výsledkom precíznej výroby a dôkladného testovania je certifikát ISV. Môžete si tak byť istí, že model T3420 je skvelou voľbou, ak hľadáte optimalizovaný výkon a spoľahlivosť v aplikáciách. V balení navyše nájdete praktická súprava klávesnice s myšou a vašej pracovnej stanici s predinštalovaným systémom Windows 7 Professional, takže sa môžete pustiť hneď do práce.

 

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Precision T3420 SFF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision T3420 SFF.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií