Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dell Venue 8 7000

Zobraziť katalóg
Dell Venue 8 7000
Tablet - 8,4" OLED displej s rozlíšením 2560×1600, 16GB interné úložisko, 2GB RAM, Wifi, Bluetooth, 2Mpx predná kamera +8 Mpx Intel RealSense zadná kamera, microSD slot, Android 4.4
Kód:  CES1d002 Stránky výrobcu

Dell Venue 8 7000

Najtenší na svete

S hrúbkou iba 6 mm drží Dell Venue 8 prvenstvo ako najtenší tablet na svete. Je tiež veľmi ľahký a jednoduchým sa stáva nielen jeho držaní, ale aj prenášanie. Stačí ho schovať do akejkoľvek tašky alebo kabelky, v ktorej zaberie minimum priestoru. Prémiový dizajn vyžaduje nadštandardné materiály. Preto Dell zvolil pre model Venue 8 hliníkové telo, ktoré je stelesnením sily a krásy.


3D kamera Intel® RealSense ™

Táto kamera zmení spôsob, akým budú užívatelia používať svoje zariadenia. Je zabudovaná do rámu obrazovky a umožní nové spôsoby ovládania pri hraní, zábave a tvorbe obsahu. S rozlíšením 1080p v plných farbách a najlepším snímačom priestorovej hĺbky vo svojej triede zaistí táto kamera počítačom trojrozmerný "zrak" a nové, úžasné zážitky pre svojich používateľov. Pomocou 3D kamery Intel® RealSense ™ môžete interagovať s technológiami intuitívnejšie.

• Rozpoznanie tváre
• Sledovanie emócií
• Vyspelé sledovanie pohybu rúk a prstov
• Odstránenie pozadia
• Rozpoznávanie gest až 10 prstami

Viac informácií o technológii Intel® RealSense ™ .

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
3D kamera Intel® RealSense™

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dell Venue 8 7000

Nový rozmer fotografií

Dell Venue 8 7000 prináša technológiu Intel RealSense, ktorá pomocou trojice kamier dokáže fotiť v skutočnom 3D - meria hĺbku priestoru na fotografiu. Fotoaparát je na zadnej strane zostavený hneď z troch snímačov - dva s rozlíšením 720p a jeden 8 Mpx. Táto sústava dokáže okrem obstaranie štandardnej fotografie zaznamenať tiež vzdialenosť jednotlivých objektov.


zberateľ ocenenie

Dell Venue 8 7000 bol predovšetkým vďaka svojej unikátnej tenkej konštrukcii a fotoaparátu mnohokrát ocenený ako jedna z inovácií roku 2015, a to tak prestížnymi inštitúciami, akými je CES, PC Magazine, Computer Shopper, Mashable, alebo The Wall Street Journal.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dell Venue 8 7000

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dell Venue 8 7000

Prekrásny OLED displej

Tenkým rámčekom ohraničený OLED displej s uhlopriečkou 8,4 "na vás zapôsobí. Vaše fotky aj videá na ňom budú vyzerať skvele. Zaujme jemným rozlíšením 2560 × 1600 bodov a perfektným podaním farieb. Samozrejmosťou je multitouch pre všetkých 10 prstov.


Inovatívny inteligentné albumu

Usporiadajte si dôležité okamihy vo vašom živote. Dell Galéria sa pripojí k vašim obľúbeným sociálnym sieťam a potom zozbiera a zotriedi všetky vaše fotky, staré i nové, do jedného albumu, spolu s komentármi a "palci" zo sociálnych sietí.

Obrázky si môžete nechať usporiadať automaticky podľa dátumu so zobrazením časovej osi alebo zobraziť v mape podľa polohy ich obstaranie. S funkciou rozpoznávania tváre môžete vyhledávať, triediť a označovať fotografie vašich priateľov a rodiny.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dell Venue 8 7000

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dell Venue 8 7000

Používajte tablet ako PC

Spodná časť prednej strany zaujímajú MaxxAudio reproduktory, z ktorých sa line podmanivo čistý zvuk pri počúvaní hudby i Skype videohovoroch.

Pripojiť môžete príslušenstvo Dell Cast umožňujúce jednoduchý prenos práce na veľkú obrazovku monitora alebo televízie, pripojenie klávesnice s myšou a používanie tabletu ako PC. Stačí pripojiť Dell Cast do portu HDMI.


Príslušenstvo pre ľahší život

Dell Venue 8 7000 môžete obohatiť stylusom pre presnejšie ovládanie, bluetooth reproduktorom alebo polohovateľným ochranným puzdrom s integrovanou klávesnicou. Stačí si vybrať z ponuky Dell.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dell Venue 8 7000

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, již je to 2 roky, co tento tablet vyšel a stále zde není k dispozici. Tudíž napadá mě myšlenka, že tento tablet nejste schopni vůbec dodat. Takže stav "těšíme se" je sice hezký, ale vypadá to že akorát tak klamný pro zákazníky.

Dobrý den Uvádíte, že je to nejtenčí tablet. Samsung s2 má 5.6mm oproti dellu s 6mm. Konečný

Dobry den, Chtěl bych se zeptat kdy budete mi tDell Venue 8 7000 na skladě děkuji

Kdy bude tablet na skladě? Aspoň odhad.

Diskusia a poradňa k Dell Venue 8 7000
Príslušenstvo pre Dell Venue 8 7000
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Venue 8 7000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Venue 8 7000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Venue 8 7000.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií