Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Dell Vostro 270

Zobraziť katalóg
Dell Vostro 270
Počítač - Intel Core i5 3450 Ivy Bridge, Intel B75, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 2500, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, WiFi, čítačka pamäťových kariet, klávesnica, myš, minitower, bez OS
Kód:  TD151f1 Produktové číslo:  D-270MT-P3-015 Stránky výrobcu

Dell Vostro 270


Počítač značky Dell prináša výkon moderných komponentov aj vysokú spoľahlivosť. Nájde uplatnenie ako kancelársky alebo domáci počítač, kde ho možno využiť aj ako kvalitný multimediálny prehrávač. S portomHDMItotiž poslúži aj pre ľahké prenesenie obrazu na projektor alebo televízii. Počítač v základe poskytuje vysoký výkon pre všetky neherné aplikácie, ale jepripravený aj pre ďalšie prispôsobenie užívateľom napr pre grafickú kartu a pevný disk. Nechýba veľa portov vrátaneUSB 3.0pre rozmanitá periférne zariadenia.





Všetko je uložené v elegantnej skrini s prednými USB amultiformátovú čítačkou pamäťových kariet. Ako bonus je pribalená dizajnovo ladiaceklávesnica a myš. WiFi vás komfortne pripojí do bezdrôtovej siete. Základ tvorí4jádrovýprocesorIntel Core i5 3450z veľmi vydarenej rodinyIvy Bridge. Priamo v procesore je integrovaná grafická kartaIntel HD Graphics 2500, Ktorý postačí pre všetky činnosti, ktoré sa netýkajú moderných počítačových hier. Počítač sa dodáva bez operačného systému.

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Vostro 270
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Vostro 270.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií