Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DELL Vostro 3558

Zobraziť katalóg
DELL Vostro 3558
Notebook i5-5200U, 1366 x 768 px
Kód:  AR0010120 Produktové číslo:  3558-9304+630-15806 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DELL Vostro 3558

Performance that drives productivity\nPowerfully efficient:\nWork through your day quickly and conveniently with the latest Intel® Core™ processor. This ultra-low voltage processor delivers power and an efficient performance.\n\nAnti-glare for optimal viewing:\nA 15.6 " anti-glare screen with optional Full HD resolution gives you the clarity you crave, so you can work comfortably in any environment.\n\nA boost in multitasking:\nIncrease the performance of graphics-rich applications with up to 2GB1 of discrete graphics that make everything look clearer, from Excel spreadsheets to video editing.\n\nRoom for growth:\nSave and access presentations, documents and media without worry of space limitations with up to a 1TB HDD.\n\nFeatures that help you succeed\n\nSimple data entry:\nBreeze through spreadsheets with a 10-key number pad.\n\nEasy video conferencing:\nTake your meetings online with a built-in HD webcam and the impressive clarity of Waves MaxxAudio®.\n\nSophisticated, practical design:\nThe micro-striped, textured cover is less prone to scratches and easy to grip, so your laptop will stay looking sleek and professional.\n\nEasy connectivity:\nSimplify connections to projectors and external monitors with a VGA output . Connect to your external media with three USB ports and an SD card reader, or download files quickly with a built-in optical drive and Gigabit Ethernet.\n\nExpect more with Dell.com\n\nFree shipping:\nCount on extra savings with free shipping and easy returns.\n\nQuick. Simple. Financing:\nGet low monthly payments with Dell Preferred Account™.\n\nLoyalty perks:\nJoin the Dell Advantage program for exclusive benefits.\n\nExpert help:\nAward-winning service is standard with America’s Best Support.

Parametre a špecifikácia

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DELL Vostro 3558 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DELL Vostro 3558.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií