Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DELL Vostro 3559

Zobraziť katalóg
DELL Vostro 3559
Notebook i5-6200U, 1366 x 768 px
Kód:  AR0001685 Produktové číslo:  XJW13 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DELL Vostro 3559

Performance that drives productivity.\nPowerfully efficient: Work through your day quickly and conveniently with the latest Intel® Core™ processor. This ultra-low voltage processor delivers power and an efficient performance.\n\nAnti-glare for optimal viewing: A 15.6 " anti-glare screen with optional Full HD resolution gives you the clarity you crave, so you can work comfortably in any environment.\n\nA boost in multitasking: Increase the performance of graphics-rich applications with up to 2GB of discrete graphics that make everything look clearer, from Excel spreadsheets to video editing.\n\nRoom for growth: Save and access presentations, documents and media without worry of space limitations with up to a 1TB HDD.\n\nFeatures that help you succeed\nSimple data entry: Breeze through spreadsheets with a 10-key number pad.\n\nEasy video conferencing: Take your meetings online with a built-in HD webcam and the impressive clarity of Waves MaxxAudio®.\n\nSophisticated, practical design: The micro-striped, textured cover is less prone to scratches and easy to grip, so your laptop will stay looking sleek and professional. Choose between black and matte metallic red color options for a sharp appearance.\n\nEasy connectivity: Simplify connections to projectors and external monitors with a VGA output . Connect to your external media with three USB ports and an SD card reader, or download files quickly with a built-in optical drive and Gigabit Ethernet.

Parametre a špecifikácia

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DELL Vostro 3559 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DELL Vostro 3559.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií