Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell XPS 12 Touch

Zobraziť katalóg
Dell XPS 12 Touch
Tablet PC - Intel Core M5 6Y57 Skylake, 12,5" LED 4K 3840x2160 dotykový, RAM 8GB LPDDR3, Intel HD Graphics 515, M.2 SSD 256GB, WiFi, bluetooth 4.1, Thunderbolt 3 (USB-C 3.1), webkamera, TPM, podsvietená klávesnica, Windows 10 Pro 64-bit (NBD On-Site)
Kód:  ADC820m25 Produktové číslo:  9250-7897 Stránky výrobcu

Dell XPS 12 Touch

Všestranný notebook Dell XPS 12 Touch prináša ako prvý vo svojej triede displej s rozlíšením 4K Ultra HD a inovatívne magnetické pripojenie, vďaka ktorému ho možno jednoducho oddeliť od klávesnice. Kombinuje to najlepšie z notebooku na prácu a z tabletu na zábavu. Štýlová konštrukcia, malé rozmery a hmotnosť iba 1,49 kg vrátane klávesnice z neho robia atraktívne zariadenie vhodné na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitne spracovaná oddeliteľná konštrukcia
  • Vynikajúci 4K displej
  • Výkonná platforma Intel Skylake
  • Podsvietená chiclet klávesnica
  • Dvojica kamier (8 Mpx a 5 Mpx)
  • Dva porty Thunderbolt 3

Produktivita a mobilita

Notebook XPS 12 Touch poskytuje všestrannosť na každodenné úlohy. Premyslená konštrukcia je pripojená pomocou magnetov a neobsahuje žiadne mechanické časti. Pracujte na svojich projektoch s plnohodnotnou chiclet klávesnicou so zdvihom len 1,9 mm, ktorá je stavaná na pohodlné ovládanie s minimom preklepov. Podsvietenie vám spríjemní používanie notebooku najmä v nočných hodinách. Potom jednou rukou odpojte displej a použite ho ako tablet na videohovory alebo audiovizuálnu konzumáciu. K tomu poslúži 8 Mpx kamera mieriaca od používateľa a 5 Mpx webová kamera mieriaca na používateľa s dvoma digitálnymi mikrofónmi.

Ultrajemný displej

Prácu i zábavu si náramne užijete zásluhou 4K displeja s ohromujúcim rozlíšením 3840 × 2160 obrazových bodov. Toto zariadenie sa ako prvé môže pochváliť týmto rozlíšením v zariadení 2 v 1. Displej obsahuje viac ako 8 miliónov pixelov, teda štyrikrát viac ako v prípade Full HD. To vám umožní vidieť všetko, čo robíte, v neuveriteľných detailoch. Vďaka 400 nitom je navyše displej jasnejší ako pri bežných notebookoch, obraz je teda skvelý aj za jasného svetla.

Za pozornosť stoja aj široké pozorovacie uhly 170° a 100 % pokrytie farebnej škály. Ochranné sklo Corning Gorilla Glass NBT je až 10-krát odolnejšie proti poškriabaniu než sodno-vápenaté sklo, bráni tak vzniku škrabancov pri manipulácii, čistení či utieraní.

K vašim službám

O nadštandardný výpočtový výkon sa postará Intel Core M5 6Y57 na platforme 6. generácie Skylake. 2 jadrá na maximálnej frekvencii 2,8 GHz v spojení s 8 GB operačnou pamäťou a rýchlym SSD diskom zabezpečí plynulý chod operačného systému Microsoft Windows 10. Dva viacúčelové porty Thunderbolt 3 slúži na nabíjanie notebooku, pripojovanie niekoľkých zariadení (vrátane podpory dvoch monitorov 4K) a dátovým prenosom s rýchlosťou až 40 Gb/s, teda osemkrát viac než USB 3.0. K dispozícii budete mať aj čítačku kariet SD.

Záruka NBD

Súčasťou záruky, poskytovanej spoločnosťou Dell, je tiež služba Next Business Day, ktorá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám domov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zabezpečí odstránenie poruchy. Nemusíte si teda zbytočne robiť starosti a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odoslaním do servisu alebo dochádzaním.

 

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core M m5 6Y57 Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz (1 100 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
12,5" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core M Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core M m5 6Y57 Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz (1 100 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 515 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!
SSD kapacita
256 GB (0,26 TB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
8 Mpx Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
30 Wh Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Oddeliteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,48 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
291 mm Hotovo!
Hĺbka
203,5 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batérie.
  • Viac informácií o inštalačných médiach a možnostiach obnovy operačného systému.
  • Konfigurácie 2v1 sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba u pamäte alebo pevného disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

» Všetky tablety s operačným systémom Windows
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell XPS 12 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell XPS 12 Touch.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií