Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dell XPS 13

Zobraziť katalóg
Dell XPS 13
Ultrabook – 13.4" IPS antireflexný 1920 × 1080 LPDDR3L-SDRAM, Intel UHD Graphics, SSD 256GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 6, 6842 mAh batéria, hmotnosť 1.16kg, (NBD) N-7390-N2-714S
Kód:  CES1a001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell XPS 13


Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Praktické v každej situácii

Praktické v každej situácii

Dell XPS 13 "je navrhnutý pre každý životný štýl . Či už prehliadate fotografie, upravujete tabuľky alebo odpovedáte na sociálnu sieť, každá úloha je pre vás jednoduchá, a to vďaka 13,3 "vysoko kvalitnej dotykovej obrazovke.


Cestovné svetlo

Prečo neustále nosíte niekoľko zariadení, ak máte len jeden v podobe tohto dielu? Úplne neočakávané prepojenie medzi notebookom a nádherným tabletom vás bude fascinovať.

Keď sa displej otočí o 360 °, máte úplnú slobodu vždy, keď si spomeniete.

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Cestovné svetlo

Mobilita k jednému


Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Vždy pripravený

Dokonalá ergonómia

Vždy pripravený

Vďaka svojej ľahkej konštrukcii a silnému rámu umožňuje jednoduchšie a pohodlnejšie cestovanie. Pomáha to aj pomerne nízkou hmotnosťou. Radosť vás urobí krásne jemným displejom IPS s rozlíšením QHD +. Veľkokapacitná batéria dodá energiu aj počas veľmi náročného dňa.


Pevnosť pod kapotou

Výkon "all-in-a-blast" bude napájaný procesorom spoločnosti Intel. Dvojité jadro na frekvencii 2 GHz v kombinácii s 4 GB pamäte sa veľmi stará o hladký chod operačného systému Microsoft Windows 8.1 . Jeho dotykové rozhranie a celý rad zaujímavých aplikácií čakajú na testovanie. Súčasťou záruky je aj nasledujúci pracovný deň.

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Dell XPS 13"

Dell - Symbol spoľahlivosti

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim vas, viete mi povedat, kedy budete mat v ponuke nove modely ultrabookov Dell Xps 13 (Modelove oznacenie XPS 9350, marketingove NEW XPS 13, vyznacuju sa tym, ze uz obsahuju procesory Intel Skylake (6kova rada). Dakujem.

Diskusia a poradňa k Dell XPS 13
Príslušenstvo pre Dell XPS 13 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell XPS 13. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell XPS 13 "mit einem schmalen Rahmen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dell XPS 13.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií