Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB

Zobraziť katalóg
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB
4,9 30 hodnotení
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, do domácnosti a do kancelárie, príkon 1450 W, tlak 19 bar, materiál kov, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, inteligentný, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, displej, nádoba na vodu, mliečny systém, naparovacia tryska, režim úspory energie, nahrievanie šálok, nastavenie intenzity/množstva kávy, rozmery 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (V׊×H), hmotnosť 10 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DELKA536 Produktové číslo:  ECAM 370.85.SB Stránky výrobcu
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB 762,90 € Momentálne nedostupné

De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB

Doprajte si vynikajúcu kávu s bohatou mliečnou penou každý deň

Nedáte dopustiť na lahodné cappuccino s bohatou krémovou penou? Automatický kávovar De'Longhi ECAM 370.85.SB v elegantnom antikorovom vyhotovení disponuje patentovaným systémomLatteCrema, ktorý takú penu vie vyrobiť stlačením jediného tlačidla. Hustotu napenenia navyšemôžeteregulovať s pomocou vstavaného kolieska. Okrem toho si môžete prípravu nápoja prispôsobiť podľa vašej individuálnej chuti a nechýba ani funkcia vzdialeného ovládania cez mobilnú aplikáciu CoffeeLink. Všetko potrebné nastavíte a zobrazíte na prehľadnom 3,5" TFT displeji. Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 370.85.SB spracuje kávu vkónickomoceľovom mlynčeku a dovedna vám ponúkne 13 stupňov hrubosti mletia. Aby sa dosiahli čo najlepšie výsledky, využíva kávovar na zrnkovú kávu De'Longhi ECAM 370.85.SB profesionálny tlak 15 barov.


Kľúčové vlastnosti automatického kávovaru De'Longhi ECAM 370.85.SB

  • Oceľový mlynček s 13 stupňami hrubosti mletia
  • Profesionálny tlak 15 barov
  • 2 trysky na rýchlu prípravu 2 šálok kávy naraz
  • 15 voliteľných nápojov
  • Napeňovač mlieka LatteCrema
  • 3,5" TFT dotykový farebný displej
  • Nastavenie intenzity, veľkosti, teploty nápoja a pomeru mlieka
  • Pasívne nahrievanie šálok
  • Automatická čistiaca funkcia stroja na kávu De'Longhi ECAM 370.85.SB
  • Upozornenie na odvápnenie alebo výmenu filtra vody
  • Mobilná aplikácia CoffeeLink

Kónický oceľový mlynček

Vďaka integrovanému mlynčeku pripravíte voňavú šálku kávy z čerstvo pomletých zŕn. K dispozícii je celkom 13 stupňov hrubosti mletia podla vašej individuálnej chuti. Kónické oceľové mlynčeky sú kalibrované so 100 % presnosťou.

Najčerstvejšia káva

De'Longhi Tubeless System obmedzuje na minimum množstvo namletej kávy, ktorá zostáva v mlynčeku presso stroja De'Longhi ECAM 370.85.SB. Vďaka tomu bude vaše espresso vždy pripravené z čerstvo namletej kávy s dokonalou chuťou a arómou.

Optimálna teplota

Automatický kávovar De'Longhi ECAM 370.85.SB disponuje vysoko presným elektronickým ovládaním, ktoré zaistí generovanie potrebného množstva pary v optimálnej teplote, aby boli vždy dosiahnuté perfektné výsledky.


Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 370.85.SB pripraví 15 rôznych nápojov

S kávovarom automatickým De'Longhi ECAM 370.85.SB môžete pripraviť širokú škálu horúcich nápojov, tradičným espressom počínajúc a mliečnym latte macchiato končiac. S prípravou kávy do veľkostne odlišných šálok vám potom pomôže možnosť nastaviteľnej výšky odtoku. Pre milovníkov prekvapkávanej kávy je k dispozíciinový recept „Karafa káva“,ktorý jedným stlačením tlačidla pripraví 2 – 6 šálok kávy.


Automatický mliečny systém LatteCrema

Vďaka jedinečnému systému LatteCrema si môžete vychutnať kávu ako z talianskej kaviarne. Jediným stlačením tlačidla vaše kávové špeciality obohatíte o krémovú mliečnu penu s mikrobublinkami. Ľahko tak pripravíte lahodné cappuccino s hustou mliečnou penou či dokonalé latte macchiato. Nádoba na mlieko pressovaru De'LonghiECAM370.85.SB navyše disponuje funkciou automatického čistenia, takže sa nemusíte starať o jej údržbu.


Intuitívne dotykové ovládanie automatického kávovaru De'Longhi ECAM

Plnoautomatický kávovar De'Longhi ECAM 370.85.SB sa ovláda pomocou panela s grafickým displejom a dotykovými tlačidlami. Jednoduchým dotykom pripravíte váš obľúbený nápoj a nastavíte jeho parametre. Pre každý typ nápoja môžete zvoliť intenzitu, veľkosť alebo pomer mlieka a kávy. S pomocou funkcie MY toto nastavenienápojovmožno uložiť do pamäti prístroja. Technológia Smart One Touch navyše zoradí obľúbené nápoje podľa frekvencie používania, takže ich budete mať vždy na dosah ruky.


Mobilná aplikácia CoffeeLink

Po spárovaní stroja na kávu De'Longhi ECAM 370.85.SB s mobilným telefónom cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie môžete pripravovať vaše obľúbené nápoje z pohodlia sedačky. Aplikácia CoffeeLink umožňuje okrem vzdialeného ovládania kávovaru tiež vytvárať nové recepty s individuálnym nastavením parametrov či získavať rôzne radyaodporúčania.


Kávovar De'Longhi ECAM 370.85.SB s funkciou automatického čistenia

Kávovar automatický De'Longhi ECAM 370.85.SB je vybavený automatickou čistiacou funkciou, ktorá sa aktivuje po každom zapnutí a vypnutí spotrebiča. Mliečna karafa rovnako disponuje integrovanou funkciou čistenia, ktorá po príprave nápoja umyje horúcou vodou a parou všetky súčasti, ktoré prišli do styku s mliekom. Odkvapkávaciu vaničkusodnímateľnou mriežkou možno ľahko umývať v umývačke riadu.



Parametre a špecifikácia

Porovnať

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!
Kapacita zásobníka na kávové zrná
300 g Hotovo!
Kapacita nádoby na kávovú sadlinu v porciách
14 Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie, inteligentný Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Príprava mlieka
Príprava studenej aj teplej mliečnej peny Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!
Počet používateľských profilov
3 Hotovo!

Nápoje

Typ nápoja
Espresso, Mliečne kávové nápoje Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Nádoba na vodu, Integrovaný mlynček na kávu, Displej, Mliečne riešenie Hotovo!
Používateľské rozhranie
dotykový displej Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
42,9 cm Hotovo!
Šírka
23,6 cm Hotovo!
Výška
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Mlecí systém

Materiál mlecieho mechanizmu
Kov Hotovo!
Stupne hrubosti mletia
13 Hotovo!
Funkcie mlynčeka
Nastaviteľná hrubosť mletia Hotovo!

Receptúry

Minimálny počet receptúr
14 Hotovo!
Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Nemliečne receptúry
Espresso, Americano Hotovo!
Ostatné receptúry
Teplé mlieko, Mliečna pena Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, v popise máte uvedené Dinamica Plus Ecam 370.85 SB ale v parametroch sa uvádza farba strieborná. Viete mi povedať aká farba mi príde po objednaní kávovaru?

Propagovanú smart funkciu (za ktorú je cena podstatne vyššia) nemôžem využívať z dôvodu, že kávovar sa nevie so zariadením (iPhone Xr) spárovať a ako dovod uvádza že nesprávny PIN aj keď zadávam presne taký istý ako je v menu nastavení Bluetooth v kavovare. Po kontaktovani tech.servisu zákazníkom, som dostal odpoved, že mám pockat na ďalšiu aktualizáciu aplikácie coffee ink. Prebehli dva mesiace, skúšal som to včera, problém pretrváva !!! Odporúčal by som kúpiť lacnejsi variant !

Dobrý den, chci se zeptat jaká síla kávy je v přednastavených receptech. Děkuji

Dobrý den, produkt jsme zakoupili i kvůli kávě Americano a filtrovali podle toho nabídku: V popisu máte: Základní funkce Mléčný systém, Cappuccino a latte, Bluetooth, Espresso, Americano Ale tento druh kávy americano jsme nenašli, je tedy popisek chybný nebo nemumíme hledat? :-)

Jak je to s nabízenou kávou zdarma? Pokud je nabídka na shopu alza, tak za ní alza také odpovídá. Nebo je to klamavá reklama?

Dobrý deň, kde je možné kúpiť náhradné diely na tento kávovar? Zlomil som plastový časť nádoby na vodu a kávovar nerozpoznáva, že je nádoba zasunutá. ďakujem

Dobrý den. Poskytujete vy, nebo výrobce po záruční servis?

Dobrý den, možná mám hloupý dotaz, ale je nádobka na mléko u kavovarů delonghi 370.85 a .95 součástí balení nebo se musí dokupovat zvlášť? :) děkuji za odpověď.

Prosim o informaci,jak pridat mnozstvi vody pri priprave do vetsiho salku,mnozstvi je asi nastaveno automaticky,jsme zvykli na vetsi salky a v navodu jsme to menasli, jedna se o pripravu vsech druhu kavy tj klasicke espreso,capucino i latte, dekuji

Dobrý den. Můžete mi prosím sdělit rozdíly mezi tímto modelem a modelem Delonghi primadonna class? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB
Príslušenstvo pre De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií