Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa

Zobraziť katalóg
De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa
4,6 8 hodnotení
Automatický kávovar biely, 1450W, 15bar, Thermoblock s kontrolou teploty, nádrž na vodu 1.8l, displej s ikonami, mlynček, špeciálna napeňovacia tryska pre cappuccino, nastaviteľné množstvo kávy a vody, plne automatický vyplachovací a odvápňovací systém, režim úspory energie
Kód:  EAN3018c Produktové číslo:  ECAM23.210.W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa

Profesionálny automatický prístroj s tlakom čerpadla 15 barov obsahuje Termoblock s elektronickou kontrolou teploty a displej s ikonami. Funkcia "Moja káva" umožní individuálne nastavenie množstva vody do Vašej obľúbenej šálky. Výška výpuste kávy je v rozmedzí od 86 do 142 mm. Individuálne možno ďalej nastaviť množstvo kávy, jej výslednú teplotu (nízka, stredná, vysoká) a tvrdosť vody. Odnímateľný zásobník vody má objem 1,8 litra. Súčasťou prístoja je odstavná nahrievacia plocha na šálky, ktorá nápoj udrží dlhšie teplý a penu perfektne hustú. Vďaka integrovanému mlynčeku na kávu možno použiť mleté aj nemleté kávové zrná. Kapacita nádoby na nemletú kávu je 150 g, hrubosť jej mletia môžete nastaviť až na 13 rôznych stupňov. Podľa potreby možno súčasne pripravovať 2 alebo len 1 šálku. Ďalšou výhodou je Cappuccino Systém, ktorý mieša paru, vzduch a mlieko, čím vytvára bohatú mliečnu penu pomocou nastaviteľného prúdu pary. Kávovar má programovateľné vypnutie aj možnosť aktivácie režimu úspory energie. Pre jednoduchú údržbu je sparovacia časť odnímateľná, samozrejmosťou je aj plne automatický vyplachovací a odvápňovací program. Odkvapkávacia miska je vyberateľná.

Parametre a špecifikácie:

Tlak čerpadla:
15 barov

Príkon:
1450 W

Objem zásobníka na vodu:
1,8 l

Funkcie:
Termoblock s elektronickou kontrolou teploty
Funkcia "Moja káva"
Nahrievanie šálok
Mlynček na kávu
Cappuccino Systém
13 stupňov mletia kávy
Programovateľné vypnutie
Režim úspory energie
Plne automatický vyplachovací a odvápňovací program

Kapacita nádoby na nemletú kávu:
150 g

Farba:
Biela

Rozmery:
31 x 44 x 51 cm

Hmotnosť:
9,1 kg

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DéLonghi ECAM23.210.W Intensa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DéLonghi ECAM23.210.W Intensa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ECAM 23.210.W Intensa.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií