AD homeoffice AD homeoffice

DéLonghi ECAM 23.450.S Intensa

Zobraziť katalóg
DéLonghi ECAM 23.450.S Intensa
4,8 4 hodnotení
Automatický kávovar strieborné, 1450W, 15bar, Thermoblock s kontrolou teploty, dvojriadkový displej v češtine a slovenčine, nádrž na vodu 1.8l, mlynček, špeciálne napeňovacia tryska pre cappuccino alebo horúce mlieko, nastaviteľné množstvo kávy a vody, osvětlnení šálok, vodný filter, plne automatický preplachovací a odvápňovací systém, režim úspory energie, pamäť na uloženie vlastného nastavenia
Kód:  EAN3018k Produktové číslo:  ECAM23450S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi ECAM 23.450.S Intensa

Kompaktný, malý, ale napriek tomu výkonný kávovar pre Vás, čo milujete kávu s pridaním čerstvého napeneného mlieka. Kávovar sa môže pochváliť premyslenou technikou pre individuálne nastavenie malé, stredné alebo veľké kávy, silnej alebo extra jemnej chuti s horúcou alebo strednou teplou kávou. Patentovaný Cappucino System vytvorí lahodné cappuccino pripravené jednoduchým jedným stlačením. Dvojriadkový vychytaný displej s ikonami slúži pre jednoduchú komunikáciu. Ak sa stane niektorá káva Vaša obľúbená, prístroj umožňuje uloženie navolené kávy do pamäte, za pomocou funkcie Moja káva.
Pre komfort používania Vás poteší osvetlenie výdajné plochy šálok, štatistika počítanie šálok aj automatická čistiaca a odvápňovacia funkcia. Nový patentovaný termoblok udržuje ideálnu a stálu teplotu espressa. Samozrejmosťou je vyberateľná nádoba na vodu s indikátorom na doplnenie vody.
Kávovar skrýva zabudovaný tichý mlynček na zrnkovú kávu s nastaviteľnou hrubosťou mletia. Záleží len na vašej chuti a chuti návštevy, či zvolíte pre prípravu mletú alebo zrnkovú kávu.

Nastaviteľná výška adaptéra umožňuje pripraviť kávovú pochúťku pre rôzne veľkosti šálok. Čerešničkou na torte je u kávovaru možnosť nastaviť si automatické zapnutie pre Vaše ranné pohodlie, kedy je kávovar pripravený plniť Vaše kávová priania ihneď po prebudení, či automatické vypnutie pre úsporu energie.

Produkty firmy DeLonghi zaujmú hneď na prvý pohľad svojím neobvyklým dizajnom, detailným a vysoko kvalitným spracovaním.

Technické parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Funkcia Moja káva
Cappuccino System
Termoblok
Dvojriadkový displej
Aqua filter
Hodiny
Úsporný časovač
Úsporný režim
Svietiace kontrolky
Osvetlenie výdajné plochy šálok
Systém predparenia kávy
Tlak čerpadla 15 Bar
Nastavenie hrubosti mletia: 13 stupňov
Nastavenie množstva kávy 7-10,5 g
Zásobník kávy 140 g
Zásobník vody 1,8 l
Zásobník na mlieko
Zásobník na odpad 14 porcií
Nastaviteľný adaptér s výškou 86-142 mm
Odnímateľná odkvapkávacia mriežka s indikátorom hladiny tekutiny
Pripravenie dvoch šálok naraz
Štatistika počítania šálok
Použitie zrnkovej i mletej kávy
Automatické zapnutie aj vypnutie
Automatická dekalcifikácia

Produkcia:
40 ks/deň

Mlecie kamene:
Keramické

Rozmery produktu:
240 x 340 x 430 mm

Rozmery balenia:
300 x 500 x 520 mm

Hmotnosť produktu:
10,6 kg

Hmotnosť balenia:
12,4 kg

Farba:
Strieborná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DéLonghi ECAM 23.450.S Intensa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECAM 23.450.S Intensa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi Intensa ECAM 23.450.S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi Intensa ECAM 23.450.S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ECAM 23.450.S Intensa.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií