Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DéLonghi ECAM 25.462 B

Zobraziť katalóg
DéLonghi ECAM 25.462 B
4,9 12 hodnotení
Automatický kávovar tlak 15 bar, displej, s parnou tryskou, mliečny systém, nahrievač šálok, nastavenie množstva vody, nastavenie množstva kávy, príprava dvoch šálok naraz, odvápňovací systém, mlynček na kávu, samočistiaci systém a režim úspory energie, objem nádržky na vodu 1.8 l, veľkosť zásobníka mlynčeka 250 g, stupne hrubosti mletia 13, príkon 1450 W, šírka 23.8 cm, výška 34 cm, hĺbka 43 cm, hmotnosť 9 kg, farba čierna
Kód:  EAN3346e Produktové číslo:  ECAM25462B Stránky výrobcu

DéLonghi ECAM 25.462 B

Obohaťte svoj všedný deň jedinečným pôžitkom z profesionálne pripravenej kávy v pohodlí vášho domova. Espresso DéLonghi ECAM 25.462 B vám vďaka unikátnemu patentovanému LatteCrema systému jedným stlačením pripraví perfektné a poctivé capuccino. Šikovný prístroj je vybavený ultratichým mlynčekom s 13 nastaveniami hrubosti mletia. Vychutnať si tak môžete bohatú arómu čerstvo namletej kávy z tých najlepších zŕn. Využiť možno tiež tlačidlá MY MILK, ktoré automaticky spustia prípravu caffe latte a latte macchiato. Špeciálna napeňovacia tryska vykúzli lahodné mlieko aj smotanové latté. Vaša návšteva ocení možnosť prípravy i dvoch šálok naraz. Espresso je vhodné pre mletú aj zrnkovú kávu.

Príprava kávy ešte nikdy nebola tak komfortná a jednoduchá. Pomocou základných tlačidiel kávovar ľahko nastavíte. Na zahrievanie prístroja vás upozorní signálny tón. Prehľadný dvojriadkový displej je lokalizovaný do českého jazyka. Šálky sú navyše efektne osvetlené a môžete ich nechať vopred nahriať. Prednosťou je tiež funkcia termobloku na udržanie ideálnej a konštantnej teploty espressa. Zvoľte si malú, veľkú či strednú kávu a vyberte si medzi silnou, vysokou alebo strednou arómu. Espresso navyše disponuje vyberateľnou nádržkou pre vodu s objemom až 1,8 litrov a uzatvárateľný zásobník pre kávu s kapacitou 250 gramov. Inteligentný systém ponúka aj exkluzívne počítadlo uvarených káv.

Oceníte veľmi nízku spotrebu prístroja. Espresso patrí do energetickej triedy A a ponúka aj špeciálny vypínač pre nulovú spotrebu. Vysoko praktický a efektívny je tiež systém čistenia. Stlačením tlačidla spustíte automatické prečistenie a odvápnenie. Vďaka vodnému filtru je espresso maximálne chránené pred zanášaním vodnými usadeninami. Naprogramovať možno tiež úroveň tvrdosti vašej vody.

Moderný dizajn espressa zapadne do interiéru každej kuchyne. S kompaktnými rozmermi nezaberie veľa miesta a vďaka inteligentným funkciám sa štýlové espresso stane vaším najobľúbenejším spotrebičom.


Funkcia:

  • patentovaný systém LatteCrema
  • tlačidlo MY MILK na prípravu caffe latte a latte macchiato
  • osvetlenie šálok
  • 2 šálky espressa naraz
  • zabudovaný tichý mlynček s nastavením hrubosti mletia
  • funkcia predparenia
  • nastaviteľný adaptér na výdaj kávy (od 86 do 142 mm)
  • počítadlo uvarených káv
  • nový termoblok na udržanie ideálnej a konštantnej teploty espressa
  • vodný filter
  • programovateľná tvrdosť vody
  • nahrievač šálok
  • vypínač pre nulovú spotrebu energie


Parametre a špecifikácia:


Tlak čerpadla:
15 barov

Príkon:
1450 W

Energetická trieda:
A

Objem zásobníka pre vodu:
1,8 l

Kapacita:
14 šálok

displej:
Dvojriadkový v českom jazyku

Kapacita nádoby na nemletú kávu:
250 g

Rozmery:
43,0 x 23,8 x 34,0 cm

Hmotnosť:
9 kg

Farebné vyhotovenie:
Čierne

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
43 cm Hotovo!
Šírka
23,8 cm Hotovo!
Výška
34 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
14,2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chci se zeptat zdali tento kavovar je v cestine a zdali umi udelat cafe latte dekuji

Dobrý den, jaký je zásadní rozdíl (tím nemyslím design a barvu) mezi tímto a "De'Longhi ECAM 22.360 S" kávovarem? Předem díky za info.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak moc je využitý kávovar, když je vystaven? Mám se obávat? Tento co teď se dívám je za 15 990Kč, tak jestli to není důvod, že je nějak odřen? Děkuji

Dobry den, Co vse je soucasti baleni? Obsahuje take nejake sklenicky ci kavu?

Lze čistit mlýnek na kávu?

Dobrý den, z jakého materiálu je mlýnek v kávovaru? Děkuji. Diana

Dobrý den, mohla bych poprosit informace o stavu použitého zboží? Jak dlouho byl používaný? nebo je pouze vyzkoušený? Nějaké technické či kosmetické vady? Děkuji

Dobrý den, nikde jsem se nedočetl je li menu v ČJ. Děkuji a odpověď.

Skoda ze nemate slevu na tento pristroj,kdyz uz mate ten maxi vyprodej :-)

Dobrý den... Uvažuji o koupi kávovarů.. A chtěl bych poradit mezi DeLonghi ECAM 25.462B A Saeco INCANTO HD8916/09..Ktery by jste mi doporučil..? S přáním hezkého dne Michal

Diskusia a poradňa k DéLonghi ECAM 25.462 B
Príslušenstvo pre DéLonghi ECAM 25.462 B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ECAM 25.462 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi ECAM 25.462 B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi ECAM 25.462 B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ECAM 25,462 B.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií