Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B

Zobraziť katalóg
De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B
4,9 37 hodnotení
Automatický kávovar – s mlynčekom kapacity 300 g, príkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutie, s funkciou horúcej vody, možnosť prípravy dvoch šálok zároveň, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletú kávu, naparovacia tryska, režim úspory energie a automatické preplachovanie, nastavenie intenzity/množstva kávy, veľkosti nápoja, rozmery 34,8 × 23,6 × 42,9 cm (V׊×H), hmotnosť 9,5 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DLES008 Produktové číslo:  ECAM 350.15.B Stránky výrobcu
De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B 413,90 € Momentálne nedostupné

De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B


Elegantný automatický kávovar spoločnosti De'Longhi

Tento kávovar zo série Dinamica vám pripraví prakticky akúkoľvek kávu, ale aj lahodné kapučíno. Stačí stlačiť tlačidlo a prístroj sa postará o všetko ostatné. Môžete si ľahko nastaviť ideálnu veľkosť, teplotu aj arómu kávy tak, aby výsledok zodpovedal presne vašej chuti. Kávovar si poradí so zrnkovou aj mletou kávou a pripraví vám pokojne dve šálky espressa naraz. Milovníci mliečnych nápojov sa môžu tešiť na bohatú krémovú penu vďaka dýze na paru na napenenie alebo ohriatie mlieka. Kávovar v dynamickom dizajne slúži aj ako štýlový doplnok do vašej kuchyne.



Preskúmajte všetky možnosti

Doprajte si v pohodlí domova dokonalú chuť, na ktorú ste zvyknutí z kaviarní. Potrpíte si na pravé talianske espresso alebo preferujete lungo? Kávovar pripraví vašu obľúbenú kávu iba stlačením tlačidla.Nechýba ani dýza na paru na napenenie a ohriatie mlieka. Vďaka tomu si môžete vychutnať mliečne špeciality, ako je kapučíno alebo latte macchiato. A ako bonus prístroj ponúka funkciu horúca voda - s ňou uvaríte čaj aj bez rýchlovarnej kanvice.


Spája v sebe to najlepšie

Na použitie zrnkovej kávy je vo vnútri kávovaru zabudovaný tichý, 13-stupňový mlynček z ocele. Do zásobníka sa zmestí až 300 gramov a jeho obvod je potiahnutý tesniacou gumou. Vďaka tomu zachová nezameniteľnú arómu kávových zŕn a hotový nápoj poteší všetky vaše zmysly. Môžete samozrejme použiť aj namletú kávu, ktorá sa hodí najmä na bezkofeínovú kávu. Sparovacia jednotka je štandardne snímateľná, takže ju bez problémov vyčistíte. Tlak kávovaru je 15 barov a do nádobky na vodu sa zmestí 1,8 litra. Poteší tiež nastaviteľný odtok kávy, ktorý zvolíte podľa veľkosti šálky, od 84 po 135 mm.


Využíva moderné technológie

Kávovar sa pri každom zapnutí a vypnutí sám prepláchne a upozorní vás na potrebu odvápnenia. V ponuke nájdete rozšírené možnosti - môžete nainštalovať vodný filter, nastaviť si tvrdosť vody a úsporu energie. Do pamäti kávovaru sa navyše automaticky ukladá štatistika vydaných nápojov. Prednosťou je aj veľká kapacita nádobky na kávovú usadeninu. Umožňuje skladovanie usadeniny až zo 14 šálok alebo maximálne 72 hodín. Určite oceníte, že ovládanie je intuitívne, takže na všetko sami rýchlo prídete. Na ovládacom paneli sú ikony a podsvietené tlačidlá na pohodlnú obsluhu.


Otestujte všetky nápoje

Tento kávovar vám ľahko pripraví obľúbenú kávu, stačí si len vybrať. Vychutnajte si tradičné recepty jednoduchým stlačením tlačidla. V ponuke je klasické espresso, espresso lungo, long (veľká káva pripravená v pulzoch počas dvoch sparovacích cyklov) a veľká káva bez funkcie predsparenia. Okrem prednastavených možností si môžete vytvoriť vlastný nápoj a uložiť ho do pamäti kávovaru.


Jednoduché čistenie

Na odkvapkávacej tácke je pripevnená snímateľná mriežka, ktorá je vhodná do umývačky riadu. Nemusíte sa preto báť zložitej starostlivosti, váš spotrebič udržíte jednoducho v čistote.


Príslušenstvo s možnosťou dokúpenia

Odvápňovač De´Longhi

Odvápňovač De'Longhi

Nový ekologický prostriedok odstraňuje vodný kameň vo vnútri kávovaru ešte účinnejšie. Je vyrobený z vysokokvalitných, prírodných materiálov, ktoré sú biologicky odbúrateľné. Vďaka tomu neznečisťujú životné prostredie. Prípravok s objemom 500 ml vystačí na 5 cyklov odvápnenia.

Vodný filter De´Longhi

Vodný filter De'Longhi

Zmäkčuje vodu a je kompatibilný s prístrojmi ECAM, ETAM, EC 680 a ESAM 5500.

Káva Kimbo De´Longhi

Káva Kimbo De'Longhi

Vyberte si z 3 druhov v 1 kg alebo 250 g balení:

Classic (60 % Robusta, 40 % Arabica)

100% Arabica

Prestige (65 % Arabica, 35 % Robusta)

Poháre De´Longhi

Poháre

Tieto ručne fúkané poháre z bórosilikátového skla majú dvojité termosteny. Uchovávajú teplotu studených aj teplých nápojov a pohodlne sa držia. Na výber sú 3 druhy na rôzne nápoje: espresso, kapučíno a latte macchiato. Všetky sú navyše, vhodné do umývačky.


Technické údaje
Rozmery (š × h × v)
mm
236 × 429 × 348
Hmotnosť                                           kg9,5
Príkon
W
1 450
Napätie/Frekvencia
V ~ Hz
220/240 ~ 50/60
Kapacita nádržky na vodu
l
1,8
Zásobník na kávové zrná
g
300
Nastaviteľná výška výdaja kávy
mm
84 - 135
Energetická triedaLepšia ako A

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,8 l Hotovo!
Kapacita zásobníka na kávové zrná
300 g Hotovo!
Kapacita nádoby na kávovú sadlinu v porciách
5 Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť veľkosti nápoja, Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Príprava mlieka
Príprava studenej aj teplej mliečnej peny Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie, Automatické preplachovanie Hotovo!

Nápoje

Typ nápoja
Espresso Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Nádoba na vodu, Integrovaný mlynček na kávu, Displej, Zásobník na mletú kávu Hotovo!
Používateľské rozhranie
Dotykový ovládací panel s ikonami Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
42,9 cm Hotovo!
Šírka
23,6 cm Hotovo!
Výška
34,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,5 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
13,5 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mlecí systém

Materiál mlecieho mechanizmu
Kov Hotovo!
Stupne hrubosti mletia
13 Hotovo!
Funkcie mlynčeka
Nastaviteľná hrubosť mletia, Nastaviteľné množstvo mletej kávy Hotovo!
Výbava mlynčeka
Hermeticky uzavretý zásobník na zrnkovú kávu Hotovo!

Receptúry

Mliečne receptúry
Caffe latte, Cappuccino Hotovo!
Nemliečne receptúry
Espresso, Lungo, Double Espresso/Doppio, Káva Hotovo!
Ostatné receptúry
Mliečna pena Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den.Dodava se s kavovarem i nadobka na mleko?

má tento kávovar vyberaciu sparovaciu jednotku? Ďakujem

Dobrý den, dá se při nákupu nového filtru nechat v Alze ten starý na recyklaci? Děkuji, Jan Bumba

Přiložený návod není kompletní, chybí v něm obrazová část, na kterou velmi často odkazuje. Kompletní CZ návod prohlédnete/stáhnete buď na Odkaz do neznáma nebo z Odkaz do neznáma

Dobrý den mužů dat misku na kafe s odkvapavačem do myčky.

Dobrý den, můžete mi prosím poradit jestli tento kávovar je lepší než SIEMENS TI313219RW??? Rozhoduji se s koupí ale nevím jaký je lepší...Děkuji moc

Dobry den. Dela tento kavovar opravdu silnou kavu? I u long cafe? U nich rad tohoto vyrobce mi long kava prijde jak obarvena voda i pri maximalni intenzite kavy.

Dobry den, nemate nekdo zkusenosti, jak z tohoto kavovaru chutna velka kava, pokud dam silu na maximum? Mam Magnificu S a velke kafe na maximalni silu chutna jako obarvena voda :(. Proste humus....

Dobrý den. Přepnu li kolečkem na střední pěnu,je vše v pořádku,ale jakmile přepnu na max.pěnu,tak teče jen horké mléko a nepění.

Dobrý den, kávovar mám necelý rok. Z ničeho nic začalo cvakat v mlýnku při mletí kávy, pak přestal mlít úplně. Po vyčištění se rozběhl, ale mele málo kávy, sedlina nedrží tvar a nelze otočit kolečkem pro nastavení hrubosti mletí. Co s tím?

12
Diskusia a poradňa k De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B
Príslušenstvo pre De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi Dinamica ECAM 350.15 B.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií