AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DéLonghi ESAM6900.M

Zobraziť katalóg
DéLonghi ESAM6900.M
4,0 12 hodnotení
Automatický kávovar 1350W, 15bar, nádrž 1.4l, farebný dotykový displej v slovenskom aj českom jazyku, 6 užívateľských profilov, zabudovaný oceľový mlynček, nastaviteľný adaptér na vysoký hrnček, automatická čistiaca a odvápňovacia funkcia, energetická trieda A
Kód:  EAN3017d Produktové číslo:  ESAM6900M Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DéLonghi ESAM6900.M

DE'LONGHI ESAM6900.M je profesionálny automatický espresso systém ponúkajúci mnoho pokročilých funkcií, ktoré posunú proces prípravy kávy na úplne novú úroveň.Je určený pre všetky reštaurácie a prevádzky, ktoré chcú ponúknuť naozaj špičkovú a kvalitnú kávu.Prístroj je vybavený farebným dotykovým displejom, zprehľadňujúcim proces nastavenia a zrýchľujúci obsluhu celkovo.Hlavnou silou espressa je potom patentovaný systém "Cappucino jedným stlačením" pre perfektné cappuccino, talianske caffé latte a latte macchiato či napenené mlieko.Vďaka možnosti ukladať individuálne nastavenie vašej obľúbenej kávy nebola príprava nikdy jednoduchšia. Nastavte veľkosť malej, strednej alebo veľkej kávy a ovplyvňovať môžete tiež chuť a teplotu.Všetko je vo vašich rukách a vy si môžete uložiť osobné nastavenia až pre 6 osôb.

Medzi ďalšie vlastnosti espresso prístroja DE'LONGHI ESAM6900 patrí aj prítomnosť špeciálnej nádobky na obľúbenú horúcu čokoládu alebo termo nádobka na mlieko.Pre zrýchlenie procesu servírovania kávy je možné pripravovať až 2 espressa súčasne.Nechýba veľmi populárna tryska na napenenie mlieka ani špeciálne tlačidlo na kávu "LONG" pre skutočných milovníkov aromatického nápoja.Kávovar možno naplniť zrnkovou aj mletou kávou - všetko podľa vašich preferencií.Oceníte tiež prítomnosť zabudovaného mlynčeka na zrnkovú kávu, ktorý ponúka 13 možností hrubosti mletia.Ako vidno, tento kávovar sa vám NAOZAJ prispôsobí.

Veľké využitie má tiež nastaviteľný adaptér na výdaj kávy (od 88 mm do 140 mm).V bežnom dennom zhone sa skvele uplatní funkcia predparenia alebo tiež možnosť naprogramovať automatické zapnutie a vypnutie prístroja.Vďaka indikátoru plnosti nádoby na vodu a mlynčeka na kávu máte dobrý prehľad o aktuálnom stave spotrebiča.Zaujímavou vychytávkou je štatistika množstva vyrobených šálok.Koľko si ich zvládnete vychutnať za mesiac?Zásobník na kávovú usadeninu má kapacitu 14 šálok alebo 72 hodín po prvom použití.

Praktická vyberateľná nádoba na vodu sa chváli objemom 1,4 litrov.Samozrejmosťou je prítomnosť vodného filtra a údržbu uľahčí aj automatická čistiaca a odvápňovacia funkcia.Kávovar podporuje aj nastavenie tvrdosti vody.Dojem z kávy ako v pravej talianskej kaviarni podporí nahrievacia plocha na šálky.Medzi ďalšie vlastnosti espresso prístroja DE'LONGHI ESAM6900 patrí aj odnímateľná odkvapkávacia mriežka s indikátorom hladiny tekutiny alebo automatické vypnutie redukujúce spotrebu energie až na nulu.Dokončenie prípravy oznamuje signálny tón.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

automatické espresso

Príkon:
1350 W

Tlak:
15 bar

Energetická trieda:
A

Systém prípravy:
IFD

Predvoľby nápojov:
Espresso - Cappuccino - Latte Macchiato - Caffe Latte - horúce mlieko

Displej:
farebný v českom aj slovenskom jazyku

Nádržka na vodu:
1,4 l

Kapacita zásobníka na zrnká:
250 g

Nádobka na kávovú usadeninu:
14/72 h

Výška šálky:
88/140 mm (min/max)

Nahrievacia plocha na šálky:
aktívna

Ďalšie vlastnosti:
Funkcia automatického čistenia a odvápňovacia funkcia
Termo nádobka na mlieko
Špeciálna nádobka na prípravu horúcej čokolády
Rýchla para
Zvukový signál
Integrovaný tichý mlynček s 13 možnosťami nastavenia hrubosti
Vyberateľná odkvapkávacia miska sukazovateľom hladiny vody
6 užívateľských nastavení
Odvápňovací, čistiaci a preplachovací program
Funkcia kávy "LONG"
Vypínač prívodu elektriny
Funkcia stand-by
Funkcia úspory energie
Použitie mletej kávy
Programovateľné zapnutie
Automatické vypnutie
Kontrolka pre vyčistenie Cappuccino systému
Programovateľná tvrdosť vody
Vyberateľná sparovacia jednotka
Vodný filter
Kontrolka aróma

Napätie a frekvencia:
220/240 V
50/60 Hz

Rozmery:
285 x 420 x 405 mm

Hmotnosť:
13,5 kg

Farebné prevedenie:
strieborno-čierne

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 350 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,4 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
42 cm Hotovo!
Šírka
28,5 cm Hotovo!
Výška
40,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento kávovar nikdy nestál 39000 a sleva je podvod... Všude jinde na netu je za 23499, -

I am a foreigner. I am going to bring it back to my home country after using it for about a month. So you need to check the power specification. Our country is using 230V 60Hz power specification. I would like to know if it is possible to use it because it is different from European countries. (For example, 110 V to 250 V, 50 to 60 Hz)

dobrý den, bylo by možné získat inforamci co znamná použíté? děkuji

Diskusia a poradňa k DéLonghi ESAM6900.M
Príslušenstvo pre DéLonghi ESAM6900.M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi ESAM 6900 M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DeLonghi ESAM6900.M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DeLonghi ESAM6900.M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi ESAM6900.M.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií