Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

DENON AVR-X3300W čierny

Zobraziť katalóg
DENON AVR-X3300W čierny
AV receiver 7 kanálov, 7x180W, Dolby Atmos, Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, Audyssey DSX a DTS-Neo: X, podpora 3D, 4K / 60Hz, 8x HDMI vstup, 2x HDMI výstup, 7.2ch pre-out, USB, LAN , WiFi, Bluetooth, DLNA, AirPlay, grafické menu s funkciou sprievodcu, ovládanie pomocou inteligentného telefónu / tabletu
Kód:  JD220i7n9 Produktové číslo:  AVRX3300WBKE2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X3300W čierny

Denon AVR-X3300W je kvalitný a výkonný receiver, vďaka ktorému si vytvoríte tú pravú atmosféru a výborný základ pre excelentne priestorový zvuk domáceho kina v tej najvyššej kvalite. Uchváti vás až 180 W výstupom s jasnou reprodukciou zvuku vo všetkých jeho siedmich kanáloch. Skvele doplní vašu televíziu či projektor o hutnú atmosféru pri sledovaní filmov v extra vysokom rozlíšení aj pri hraní na najnovších herných konzol. Prináša totiž podporu nastupujúceho štandardu zobrazenia 4K Ultra HD, ktorý bez problémov prepúšťa cez vstup na výstup HDMI pre televíziu. Konektivitu receivera podčiarkuje zabudované Bluetooth a bezdrôtové WiFi, takže ľahko pripojíte váš tablet či inteligentný telefón.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth a WiFi pre bezdrôtový streaming
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD aj 3D
  • Dolby True HD a DTS-HD
  • Denon Remote App pre ovládanie receiveru priamo z inteligentného zariadenia
  • Pokročilé grafické menu
  • Automatická kalibrácia Audyssey MultEQ XT32 vrátane Room EQ

Kvalitný zvuk

Ak chcete svoje obľúbené činnosti pozdvihnúť na ďalšiu úroveň, iste uvítate spracovanie Dolby True HD s vysokým rozlíšením aj špičkového, nekomprimovaného DTS-HD. Špeciálna technológia Compressed Audio Restorer obnovuje kvalitu digitálne komprimovaných súborov a umožní vám vychutnať si dokonale bohatý zvuk z prenosného audio prehrávača pri pripojení do stereo mini konektora na prednom paneli receivera.

Jednoduché ovládanie

S navigáciou vám pomôže grafické menu zobrazujúce sa na dobre čitateľnom prednom displeji s veľkými znakmi. Poteší aj možnosť ovládania cez inteligentné mobilné zariadenie, vďaka aplikácií Denon Remote App, ktorá je dostupná pre iOS aj Android. Štyri tlačidlá Quick Select urýchlia prístup k obľúbeným zdrojom, staniciam alebo osobnému nastaveniu.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
167 mm Hotovo!
Hĺbka
389 mm Hotovo!
Hmotnosť
10,8 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
167 mm Hotovo!
Hĺbka
389 mm Hotovo!
Hmotnosť
10,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, vlastním tyto reproduktory Odkaz do neznáma Je pro ně tento přístroj vhodný? Děkuji Černý

Dobry den, na strankach vyrobce se objevi pouze AVR X3300W. Vy mate popis vyrobku bez "W". Jedna se o stejny vyrobek? Dekuji

Diskusia a poradňa k DENON AVR-X3300W čierny
Príslušenstvo pre DENON AVR-X3300W čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X3300W černý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií