Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DENON AVR-X520BT

Zobraziť katalóg
DENON AVR-X520BT
4,5 6 hodnotení
AV receiver 5 kanálov, 5×130 W, DTS TrueHD, DTS-HD, podpora 3D, 5× HDMI vstup, 1× HDMI výstup, 1× pre-out výstup pre subwoofer, streaming cez Bluetooth, HDCP 2.2. 4K ultra HD, USB, 2× optický vstup
Kód:  JD220i8 Produktové číslo:  AVRX520BTBKE2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON AVR-X520BT

Denon AVR-X520BT je kvalitný a výkonný reciever (prijímač), vďaka ktorému si vytvoríte tú pravú atmosféru a výborný základ pre excelentný priestorový zvuk domáceho kina v tej najvyššej kvalite. Uchváti vás až 130 W výstupom s jasnou reprodukciou zvuku vo všetkých jeho piatich kanáloch. Skvele doplní váš televízor či projektor o hutnú atmosféru pri sledovaní filmov v extra vysokom rozlíšení aj pri hraní na najnovších herných konzol. Prináša totiž podporu nastupujúceho štandardu zobrazenia 4K Ultra HD, ktorý bez problémov prepúšťa cez vstup na výstup HDMI pre televíziu. Konektivitu receivera podčiarkuje zabudované Bluetooth, takže ľahko pripojíte váš tablet alebo smartfón.

Kvalitný zvuk

Ak chcete svoje obľúbené činnosti pozdvihnúť na ďalšiu úroveň, iste uvítate spracovanie Dolby True HD s vysokým rozlíšením aj špičkového, nekomprimovaného DTS-HD. Kvalitný výstup je podporený eliminovaním fázového oneskorenia. Odstraňuje všetky druhy komplikácií vzniknutých fázovým oneskorením, ktoré bývajú obzvlášť problematické v nízkych frekvenciách. Špeciálna technológia Compressed Audio Restorer obnovuje kvalitu digitálne komprimovaných súborov a umožní vám vychutnať si dokonale bohatý zvuk z prenosného audio prehrávača pri pripojení do stereo mini konektora na prednom paneli receivera.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth pre bezdrôtový streaming
  • Podpora zobrazenia 4K Ultra HD
  • Dolby True HD a DTS-HD
  • Denon Remote App pre ovládanie recieveru priamo z inteligentného zariadenia

Parametre a špecifikácia

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
319 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery

Šírka
434 mm Hotovo!
Výška
151 mm Hotovo!
Hĺbka
319 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň podporuje tento receiver ARC. Dakjem Vojto

Dobrý den, šel by tento zesilovač k bednám Set reprosoustav Pure Acoustics Dream Tower? Popřípadě jaký doporučujete? Předem děkuji

Dobry den, aky subwoofer sa da pripojit na tento reciever ? Aktivny, alebo pasivny ? Dakujem pekne.

Dobrý den,bude přes tento receiver-DENON AVR-X520BT -hrát gramofon bez předzesilovče?Děkuji za odpověď.

Dobrý den, rád bych se zeptal, je li možné k receiveru DENON AVR-X520BT připojit gramofon DENON DP-200USB . Děkuji.

Dobrý den, je k tomuto receiveru vhodná sestava reproduktorů Yamaha NS-P40? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jsou k tomuto recieveru vhodné reproduktory YAMAHA NS-F350 nebo Magnat Shadow 207. Děkuji.

Diskusia a poradňa k DENON AVR-X520BT
Príslušenstvo pre DENON AVR-X520BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON AVR-X520BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON AVR-X520BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON AVR-X520BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON AVR-X520BT.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií