PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey

Zobraziť katalóg
DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey
5 1 hodnotení
Minisystém – bez reproduktorov, FM, DAB+ a RDS rádio, rozhranie IN anténny vstup, digitálny optický vstup, RCA/Cinch a USB, rozhranie OUT výstup na aktívny subwoofer, reproduktorový výstup a slúchadlový výstup, podpora AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV a WMA, kompatibilné s S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay a S LAN, podpora streamovacích služieb Spotify, Tidal, Deezer a Apple Music, CD prehrávač, USB slot, automatické ladenie, diaľkové ovládanie a internetové rádio
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DEN143d8 Produktové číslo:  RCDN11DABG Stránky výrobcu
DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey 415,90 € Rozbalené

DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey

DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB poskytne výnimočný zvuk v minimalistickom dizajne

Ak máte uloženú hudbu v mobilnom telefóne alebo využívate online hudobné knižnice Spotify, Deezer či Tidal, tak práve pre vás je určený Hi-Fi sieťový minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB Grey disponujúci bezdrôtovou technológiou Bluetooth. Okrem spárovaných mobilných zariadení môžete vašu obľúbenú hudbu tiež počúvať z CD nosičov, externých USB diskov a nechýba ani AUX In vstup pre káblové pripojenie systému k audio zdroju. Priaznivcov rozhlasového vysielania zaiste poteší prítomnosť FM/DAB/DAB+ tunera.

Denon CEOL RCD-N11DAB Grey je dodávaný bez reproduktorov, ktoré sú ponúkané ako voliteľné príslušenstvo.


Kľúčové vlastnosti minisystému Denon CEOL RCD-N11DAB Grey

  • Zvukový výkon 2× 65 W
  • Bezdrôtová Bluetooth technológia s dosahom 10 m
  • Technológia HEOS Built-In
  • Vstavaná CD mechanika
  • Integrovaný FM/DAB/DAB+ tuner
  • Podpora streamovacích služieb Spotify, Deezer Premium, Tidal
  • Kompatibilný s hlasovými asistentmi Siri, Google Assistant alebo Amazon Alexa
  • WiFi, Apple AirPlay 2, USB, AUX In, Ethernet
  • Výstupy: slúchadlový, 1× subwoofer Pre-Out, reproduktorové terminály
  • Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB má diaľkové ovládanie pre jednoduché prehrávanie hudby

Minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB zaujme atraktívnym designom v sivej farbe

Kompaktný minisystém Denon CEOL RCD-N11DAB na prvý pohľad zaujme nadčasovým industriálnym dizajnom, ktorý kombinuje precízne spracovanie z prémiových materiálov a špičkové komponenty. Dvojvrstvový matný povrch zariadenia je navyše odolný voči poškriabaniu. Minisystém CEOL RCD-N11DAB perfektne zapadne do vašej domácnosti, kde bude dokonale ladiť s interiérom.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Výnimočný zvukový výstup

Minisystém Denon CEOL-N11DAB spolupracuje s novo navrhnutými 2-pásmovými reproduktormi, ktoré poskytujú presný zvuk s vylepšenou čistotou reprodukcie. Vďaka tomu budete počuť každý hudobný nástroj v maximálnej kvalite, čo zaiste ocení každý hudobný fajnšmeker.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Bezdrôtové streamovanie hudby

Streamujte cez minisystém Denon CEOL-N11DAB vašu obľúbenú hudbu z mobilného zariadenia vo vysokom rozlíšení vďaka podpore všetkých moderných formátov. Pre bezproblémovú konektivitu sú k dispozícii bezdrôtové rozhranie Bluetooth, WiFi a Apple AirPlay 2.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Denon CEOL-N11DAB s technológiou HEOS build-in

Integrovaná multizónová technológia HEOS sa postará o bezdrôtovú distribúciu zvuku do celej domácnosti. Je len na vás, či zvolíte prehrávanie hudby v jednej alebo viacerých miestnostiach. Prípadne môžete v každej izbe prehrávať úplne inú skladbu.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Dotykový ovládací panel

Vrchná strana minisystému Denon CEOL-N11DAB je osadená intuitívnym dotykovým panelom s diskrétnym podsvietením tlačidiel. Informácie o prehrávaných skladbách a nastavení funkcií sú prehľadne zobrazené na LCD displeji.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Denon CEOL-N11DAB ponúka jednoduché nastavenie

Nastavenie minisystému Denon CEOL N11DAB je veľmi jednoduché a rýchle. Postupujte podľa jednoduchých pokynov a ľahko sa pripojte k svojim obľúbeným streamovacím službám.

Hi-Fi systém Denon CEOL RCD-N11DAB Gray

Podpora ovládania hlasom

Denon CEOL-N11 DAB je kompatibilný s hlasovými asistentmi Amazon Alexa, Google Assistant a Siri, pomocou ktorých môžete pohodlne preskakovať skladby, ovládať hlasitosť alebo zmeniť zdroj bez použitia diaľkového ovládania.



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Výkon
130 W Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
Anténa, Toslink, RCA/Cinch, USB Hotovo!
Výstupy
RCA/Cinch, Reproduktory, Slúchadlá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá
CD, USB flash disk Hotovo!
Vstupy
Anténa, Toslink, RCA/Cinch, USB Hotovo!
Výstupy
RCA/Cinch, Reproduktory, Slúchadlá Hotovo!
Konektivita
S Bluetooth, S WiFi, S AirPlay, S LAN Hotovo!
Podporované audio formáty
AAC, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV, WMA Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Automatické ladenie, Diaľkové ovládanie, Internetové rádio Hotovo!
Streamovacie služby
Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM, DAB+, RDS Hotovo!

Základné parametre

Reproduktory
Bez reproduktorov Hotovo!
Výkon
130 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
280 mm Hotovo!
Výška prehrávača
108 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
305 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze přiřadit internetová streamovaná rádia k rychlým předvolbám na tlačítka ovladače, příp. pro volbu na přístroji? A kdosi tu psal, že je přepínání předvoleb pomalé - co to znamená, kolik vteřin to asi je? Děkuji.

pořídil jsem si DENON CEOL RCD-N11 DAB a jsem spokojen. Trochu mě však mrzí dvě záležitosti. První je oproti mému DENON RCD-M41 DAB velmi pomalé přepínání kanálů DAB+. U DENON RCD-M41 DAB bylo přepínání slušně rychlé a u CEOL trvá nepříjemně dlouho. Druhou znepokojivou věcí je automatické upřednostnění silnějšího kanálu. Bydlím v místě okolí Prahy směrem na Mělník s dobrým příjmem RTI (5A), TELEKO (6D), CRa (7A) i COLOR (7C) a samozřejmě CRo(12c). Radio 1 vysílané RTI na kanálu 5A ukazuje 99-100% příjem, ale stanice BEAT 5A 96kbit/s se mi nabídne jako RTI-DAB+ v kanále 7A 64kbit/s - tzn. v kanále 7A se 100% signálem (bitrate RTI mi pocitově přijde příjemnější než 64kbit/s CRa i když s modernější komprimaci). Stejný případ nastává i u stanice ExpresFM kde se mi automaticky nabídne CRa a nelze zvolit volbu Multipl.COLOR (7C) s lepší kvalitou. Ručně nejsem schopen ovlivnit volbu tak, jak tomu šlo u modelu RCD-M41.

prosím kolik předvoleb má - nikde jsem nezjistil

Dobrý deň. Demo-video k tomuto prístroju zobrazuje aj oznam/nápis: "Ľahko pripojiteľné k televízoru pomocou optického kábla. Ovládajte pomocou diaľkového ovládača k televízoru." Čo všetko si pod tým možno predstaviť, je možné ovládať pomocou TV ovládača (a prístroj je pripojený cez optický vstup) aj úroveň hlasitosti ?

Je možné pripojenie k televizoru a prehrávanie hudobných DVD ? Ďakujem

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda CD mechanika přehraje CDR s MP3. Děkuji pš

Dobrý den, bude dostupná i černá varianta?

Dobrý den, lze připojit klasické reproduktory, které mají prosté "drátky" na zastrčení? Nebo je tam moderní konektor? Děkuji, Michal K.

Dobrý den, jaký je vnější materiál - kov, plast?

Dobrý den. Koupil jsem si u vás tento výrobek. Jsem s ním velmi spokojen. Jediný problém je, že když zapojím externí HDD s hudbou, zformátovaný na fat 32, přístroj ho nevidí. Prostě na něho nereaguje. Jak mohu tento problém vyřešit. Nebo mám přístroj reklamovat? A taky byste měli zákazníka upozornit, že první nastavení wifi lze provést jen mobilem s ios a ne s androidem. J.Macka

12
Príslušenstvo pre DENON CEOL RCD-N11 DAB Grey
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií