Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DENON DRA-100SP

Zobraziť katalóg
DENON DRA-100SP
Stereo Receiver – 2× 70W, MP3, WMA, AAC DSD, FLAC, WAV, ALAC, AIFF, prehrávanie hudby z PC/NAS, Bluetooth, NFC, AirPlay, Spotify, DLNA streamovanie, USB, 2× optický a 1× koaxiálny digitálny vstup, OLED displej
Kód:  JD230k Produktové číslo:  DRA100SP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON DRA-100SP

Špičkový sieťový stereofónny receiver ponúka všetko, čo moderný milovník hudby môže chcieť. Vstavaný zosilňovač s výkonom 70 Wattov na kanál bez problémov zabezpečí perfektné ozvučenie vášho bytu v spojení s vhodnou reprozostavou. V spojení s technológiou DDFA® od CSR nemá DENON DRA-100SP v kvalite zvukového podania konkurenciu. Samozrejmosťou je funkcia AirPlay pre streamovanie z iDevice a iTunes, podpora Spotify a možnosť streamovania internetových rádií. Ak vás na záver o dokonalosti nepresvedčí ani luxusný dizajn a jednoduché ovládanie pomocou ovládača, WiFi a/alebo kompatibilnej mobilnej aplikácie, potom ste stratený prípad.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon 2× 70 Wattov pri impedancii 4 Ohmy
  • Podpora technológie Bluetooth, vrátane funkcie párovania NFC
  • Digitálny zosilňovač s technológiou DDFA®
  • Podpora formátov MP3/WMA/AAC DSD/FLAC HD/ALAC/WAV/AIFF
  • Vysoko kontrastný displej
  • Pre-Out výstup pre subwoofer

DDFA® (Direct digital feedback amplifier)

Technológia DDFA zvyšuje citlivosť zosilňovačov, zlepšuje teda odstup signálu od šumu. Výsledkom je krištáľovo čistý a jasný zvuk aj pri nízkych úrovniach hlasitosti alebo pri menej kvalitnom zázname. Milovníci vážnej hudby či starších nahrávok by teda mali spozornieť. 

AL32 Digital Audio Processing

Zosilňovač DENON je vybavený moderným AL32 digitálnym prevodníkom, ktorý zaručí vysokú kvalitu zvuku aj pri horšom zdroji signálu. Podobne ako technológia DDFA zvyšuje odstup signálu od šumu a zároveň zlepšuje dynamiku zvuku. Vaše obľúbené skladby nikdy nezneli lepšie.

Slúchadlá

Slúchadlový výstup s nastaviteľnou výškou impedancie umožní správne nastavenie citlivosti. Súčasťou je aj konektor na 6,3 mm jack pre zapojenie profesionálnych štúdiových slúchadiel.

NFC (Komunikácia pre blízku vzdialenosť)

NFC = Near field communication je technológia v dnešnej dobe už dosť používaná v bankovom prostredí platobných kariet. Hlavnou výhodou je takmer nulová spotreba energie a fakt, že nepotrebujete ďalšie zariadenia pre pripojenie. Používanie je teda prakticky zadarmo. Stačí teda v zariadeniach službu aktivovať a priblížiť ich k sebe na malú vzdialenosť a môžete si užívať všetky výhody bezdrôtovej komunikácie.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
280 mm Hotovo!
Výška
160 mm Hotovo!
Hĺbka
332 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
280 mm Hotovo!
Výška
160 mm Hotovo!
Hĺbka
332 mm Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENON DRA-100SP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON DRA-100SP.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií