Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

DENON Envaya DSB-50 Black

Zobraziť katalóg
DENON Envaya DSB-50 Black
Bluetooth reproduktor – prenosný, 2×6.5W, vodotesný a prachotesný (IP67), bezdrôtový prenos z mobilného telefónu alebo tabletu, Bluetooth aptX 4.1, Envaya Link párovanie do sterea, mikrofón na telefonovanie a hlasové príkazy (Siri), USB (na nabíjanie), AUX 3.5mm, vydrží 10 hodín, čierny
Kód:  DEN151c Produktové číslo:  DSB50BK Stránky výrobcu

DENON Envaya DSB-50 Black

Dizajnové reproduktory značky DENON sú lahôdkou pre skutočných milovníkov hudby, ktorí chcú bezkonkurenčné počúvanie vždy a všade. Či už sa chystáte k vode, na túru alebo si chcete vytvoriť tú správnu atmosféru doma aj na záhrade, pre všetky tieto možnosti sú tu reproduktory Envaya DSB-50 Black. Už nikdy viac nemusíte riešiť zbytočné káble ani obavy z možného poškodenia na letnej párty pri bazéne. Jednoducho si spárujte reproduktor s vaším inteligentným zariadením pomocou Bluetooth a užívajte si najjemnejšie výšky i dunivé basové tóny.

Kľúčové vlastnosti reproduktora DENON Envaya DSB-50

  • Stupeň krytia IP67 ochráni pred vodou aj prachom
  • Dlhá výdrž na jedno nabitie až 10 hodín
  • Integrovaný mikrofón na ovládanie vášho inteligentného zariadenia hlasom
  • Ohromujúci zvuk vďaka inovatívnym technológiám a konštrukcií
  • Elegantný a moderný dizajn reproduktorov Envaya
  • Šnúrka na zápästie pre ľahké nosenie
  • Bez zbytočných káblov vďaka párovaniu Bluetooth
  • Možnosť pripojenia do stereo režimu

Odolnosť pre náročných

Vďaka certifikátu IP67 je zaistená spoľahlivá ochrana pred vodou (do 1 m hĺbky po dobu 30 minút) a tiež prachom. Všetky konektory Envaya DSB-50 sú opatrené vodotesnými krytmi a telo prístroja je vyrobené z vodoodolného materiálu. Nemusíte sa tak báť vziať svoj nový reproduktor do kúpeľne alebo dokonca do sprchovacieho kúta, vane či bazénu. Absencia káblov navyše zabezpečí úplnú bezpečnosť používania vo vlhkom prostredí. Praktická šnúrka na prenášanie v ruke alebo na batohu priamo nabáda k outdoorovému využitiu.

Krištáľový zvuk vás nadchne

Kvalitné spracovanie však nie je jedinou prednosťou reproduktora Envaya DSB-50. Ide predovšetkým o kvalitu zvuku a tá je tu úplne výnimočná vďaka nadpriemerne veľkým meničom a naozaj výkonným zosilňovačom. O výsledný zvuk sa stará aj skupina pokročilých technológií pre spracovanie signálu. Ak by vám ani toto nestačilo, DSB-50 ponúka ešte oveľa viac! Okrem odolného kabátika a špičkového zvuku je tiež praktickým pomocníkom pre všedné úlohy. Vďaka vstavanému mikrofónu ho môžete využiť na telefonické hovory alebo ľahko spárovať jednotlivé reproduktory do stereo režimu technológií Envaya Link a efektívne ozvučiť aj väčšie priestory. V malom obale získate obrovský výkon, ktorý vás zakaždým znovu uchváti.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DENON Envaya DSB-50 Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON Envaya DSB-50 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON Envaya DSB-50 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií