Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

DENON HEOS 3 čierny

Zobraziť katalóg
DENON HEOS 3 čierny
Reproduktor 2x širokopásmový reproduktor napájaný dvojkanálovým Class D zosilňovačom, streamovanie hudby, WiFi, LAN, USB, 3,5 mm jack, ovládanie basov a výšok, možnosť montáže na stenu
Kód:  DEN153d Produktové číslo:  HEOS3HS2B Stránky výrobcu

DENON HEOS 3 čierny

Ste milovníci hudby a snívate o systéme, ktorý by ozvučil celý váš dom? V malej garsónke stačí mini Hi-Fi veža. V byte 3 + 1 stačí klasická Hi-Fina. Ale čo keď máte väčší dom, v ktorom už vám jeden centrálny systém v obývacej izbe nestačí? A nechcete pri prechode z izieb neustále zapínať a vypínať rádio? Máme pre vás dokonalé riešenie. Spoločnosť Denon patrí medzi špičkových výrobcov luxusnej elektroniky. Možno vďaka tomu sa obyčajné reproduktory premenia na dizajnový kúsok v maximálne inovatívnom vyhotovení.

DENON HEOS 3 patrí medzi kompaktné reproduktory, prostredníctvom ktorého si naplno otvoríte bránu do sveta hudobnej zábavy. Pomocou špeciálnej aplikácie pre systémy iOS alebo Android sa spojíte s reproduktorom a ten prehráva, čokoľvek si spomeniete. Používate iTunes, Spotify a podobné služby? Budete priamo uchvátení.

Iste si zaslúžite kvalitný a krištáľovo čistý zvuk. Aj napriek malým rozmerom sa vnútri našlo miesto pre dva širokopásmové reproduktory napájané dvojkanálovým Class D zosilňovačom. Bezchybná spolupráca s ostatnými produktami značky DENON vám nasadí chrobáka do hlavy, či do budúcnosti nevybavíte celú domácnosť ďalšími jedinečnými kúskami. Výhodou tohto maličkého reproduktora je aj možnosť montáže na stenu.

Základné informácie:

  • Možnosť montáže na stenu
  • Dva širokopásmové reproduktory napájané dvojkanálovým Class D zosilňovačom
  • Streamovanie obľúbených hudobných služieb ako Spotify, Deezer či TuneIn
  • Voľne dostupné HEOS aplikácie pre iOS a Android
  • Streamovanie hudby uložené lokálne v iOS či Android telefóne či tablete.
  • Streamovanie hudby uložené na lokálnej sieti - napríklad PC či NAS
  • USB terminál a AUX vstup umožňujú prehrávanie z rôznych zdrojov cez jeden alebo viac HEOS prehrávačov naraz, v perfektnej synchronizácii.
  • Tlačidlá na ovládanie hlasitosti, Mute a LED indikátor stavu priamo na prístroji
  • Ovládanie basov a výšok

Parametre a špecifikácia:

Podporované formáty (bez DRM)

PCM-32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz / 16 bit
MPEG-1 Audio Layer 3 CBR / VBR-32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz / 16 bit
AAC-LC-32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz / 16 bit
WMA9 CBR-32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz / 16 bit
flac-44.1 kHz, 48 kHz / 16 bit

Terminály
USB-1x
Analógový vstup (3,5 mm jack) -1x
Výstup na subwoofer-1x
Ethernet-1x

Bezdrôtové pripojenie
Typ WiFi siete-IEEE 802.11a / b / g / n
Frekvenšní pásmo-2.412 GHz - 2.472 GHz, 5 GHz

Ostatné
Bežná spotreba-22 W
Spotreba v Network standby-4 W
Spotreba v Standby-0,3 W
Napájania (externý adaptér) -100 - 240 V, 50/60 Hz
Rozmery (Š x V x H) -130 x 272 x 165 mm
Hmotnosť-1,9 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jedná se skutečně o HEOS 3 verzi HS2 ? která má dle tech specifikace hi resolution a rovněž integrovaný bluetooth, ovšem ve vaší specifikaci to nená uvedené, u býlé verze je uveden i bluetooth i hi resolution. Prosím o odpověď

Hi, Is the the HS2 version with Hi-Res music support and bluetooth?

Diskusia a poradňa k DENON HEOS 3 čierny
Príslušenstvo pre DENON HEOS 3 čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON HEOS 3 HS2 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lautsprecher-System DENON HEOS 3 HS2 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lautsprecher-System DENON HEOS 3 HS2 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON HEOS 3 HS2 fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií