AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood

Zobraziť katalóg
DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood
5 2 hodnotení
Minisystém 2x30W, CD, MP3, WMA, FM tuner, RDS, USB s podporou iPhone / iPod, diaľkové ovládanie, 2 optické vstupy + 2 pásmové repro 2 x 60W
Kód:  DEN143e2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood Predaj skončil

DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood

Tento malý zvukový systém skrýva to najlepšie na poli audia, aby zastúpil svojej väčšej bračekov v miestach, kde je priestor vzácny. Kompaktné rozmery (210 mm šírka a len 310 mm hĺbka) umožňujú ľahké posadenie systému na polici, v spálni alebo v domácej pracovni. S niekoľkými farebnými kombináciami, z ktorých sa dá vybrať, sa ľahko vmiesi do každodenného života.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný systém s bezkompromisním zvukom
  • Dizajnom aj parametre hodiace sa reproduktory
  • Jednoduchá, priama konštrukcia pre zvuk bez zafarbenia
  • Minimalizácia šumu pre zachovanie čistoty
  • Hudba z CD, FM rádio alebo USB média vrátane iDevices
  • Podporuje MP3, WMA aj bezstratový FLAC, WAV a AAC
  • 2 optické vstupy pre digitálny zvuk z TV, prehrávača ...

Podriadené zvuku

Denon série M bol vyvinutý tak, aby vyhovoval potrebám moderného audio nadšencov, ktorí chcú veľkostne malý stereo systém bez kompromisov vo zvuku. Obvody sú nekomplikované, signálové cesty krátke, čo minimalizuje všetky nežiaduce vplyvy na prenos zvuku. Zlepšenie pomeru signálu k šumu produkuje ešte hladšie a dramatickejší zvuk. Špičkový zvuk zaručuje spracovanie zvuku pokročilým D / A prevodník so vzorkovacou frekvenciou 192 kHz (32bit).

Digitálny zvuk vo vysokom rozlíšení

V bezchybné kvalite prehráte všetky obvyklé zdroje, ako sú CD, FM rádio alebo USB média vrátane iDevices. Počúvajte hudobné súbory z iPodu. Jednoducho ho pripojíte do USB portu pomocou USB kábla, ktorý bol dodaný s iPodom. Zvuk je z iPodu prenášaný v digitálnej podobe a spracovaný pokročilým zvukovým obvodom, aby bola výsledná produkcia úplne čistá. Z USB pamäte prehráva súbory MP3 a WMA, ale tiež bezstratový FLAC, WAV a AAC.

Samostatne ik TV

Mikrosystém má oproti svojmu predchodcovi vo svojom arzenáli aj 2 optické vstupy, vďaka čomu kvality systému využijete aj pre zastúpenie domáceho kina. Pripojíte plochou televíziu, hernú konzolu alebo prehrávač filmov vo vysokom rozlíšení. U všetkých týchto zariadení sa venuje patričná pozornosť práve pôsobivému zvuku, ktoré tento mikrosystém nechá vyznieť s plnou silou. Špecialitou je aj oddelený výstup pre subwoofer.

Parametre a špecifikácie:

Výstupný výkon:
2 × 30 W

Max. výkon reproduktorov:
120 W (60 W RMS)

Meniča:
1 × 25mm výškový
1 × stredobasový 120mm zvukový menič

Impedancia:
6 ohm

Frekvenčný rozsah:
45 Hz až 40 kHz

Rozhranie:
2 × Optický vstup
1 × Analógový vstup

Rozmery:
145 × 234 × 238 mm

Hmotnosť:
3,5 kg

Parametre a špecifikácia

Výkon
60 W Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Šírka prehrávača
145 mm Hotovo!
Výška prehrávača
238 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
234 mm Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!

Základné parametre

Výkon
60 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
145 mm Hotovo!
Výška prehrávača
238 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
234 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,5 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HiFi minisystémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné pustit audio z PC pomocí kabelu https://www.alza.cz/hama-propojovaci-usb-a-a-1-8m-d4528246.htm?catid=18848912 do tohoto Denon minisysému resp využít jeho reprobeden?

Dobrý den, lze připojit minidisc player? Děkuji.

Dobrý den, má tento model budík? Např. buzení rádiem?

Dobrý den, zakoupil jsem u Vás tuto sestavu - a stejně jako uvádíte v popisu - receiver má výstup na subwoofer, čehož bych chtěl využít. Lze vyloženě doporučit nějaký konkrétní model, vhodný pro tuto sestavu? Děkuji, Honza

Diskusia a poradňa k DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood
Príslušenstvo pre DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON RCD-M40 + repro SC-M40, cherry wood. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DENON RCD-M40 + Lautsprecher SC-M40 Kirschholz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON RCD-M40 + Lautsprecher SC-M40 Kirschholz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON RCD-M40 + hangszórók SC-M40, cherry wood.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií