PET AD homeoffice

Denver BTB-60

Zobraziť katalóg
Denver BTB-60
Bluetooth reproduktor – prenosný, 6W, Bluetooth, FM rádio, LED svetelné efekty s možnosťou vypnutia, vstup AUX, dobíjacia Li-Lon batéria, micro USB na nabíjanie
Kód:  DENV01d Produktové číslo:  BTB-60 Stránky výrobcu

Denver BTB-60

Počúvajte hudbu kdekoľvek. Bezdrôtový bluetooth reproduktor od spoločnosti Denver vám vo výbave nesmie chýbať. Model BTB-60 zaručí parádnu kvalitu zvuku s dvojicou 4" reproduktorov s celkovým výkonom 6 W. Zvláda vyvážené výšky a taktiež dynamické basy. Vďaka dobíjacej 3,7 V batérii s kapacitou 1 500 mAh môžete vziať reproduktor so sebou kamkoľvek. Dobíjanie batérie prebieha cez micro USB.

Kľúčové vlastnosti Denver BTB-60

  • Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth 4.1
  • AUX vstup pre káblové pripojenie
  • Dvojica reproduktorov s celkovým výkonom 6 W
  • Dizajnový model
  • LED podsvietenie reproduktorov a voliča hlasitosti
  • FM tuner – prehrávanie rádia

Štýlové vyhotovenie reproduktora Denver

Kvalitný zvuk dizajnovo prepracovaného reproduktora Denver BTB-60 je možné regulovať pomocou otočného voliča hlasitosti, celý jednoduchý ovládací panel je umiestnený na hornej strane. Na prvý pohľad reproduktor zaujme štýlovým LED podsvietením, s ktorým rozžiari každú párty. Osvetlenie možno farebne regulovať a pri prehrávaní aj vypnúť.

Možnosti pripojenia

Reproduktor Denver BTB-60 ponúka veľa možností prehrávania. Najpohodlnejšie pripojenie k reproduktoru umožňuje bezdrôtové rozhranie Bluetooth, vďaka ktorému behom niekoľkých sekúnd jednoducho spárujete svoj mobilný telefón, tablet či notebook. Na pripojenie pomocou kábla možno využiť AUX vstup. Reproduktor disponuje aj FM tunerom, pre naladenie vašej obľúbenej rozhlasovej stanice.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Denver BTB-60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Denver BTB-60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Denver BTB-60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Denver BTB-60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Denver BTB-60.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií