AlzaBoxy Q1 Aplikace

DESIGNHUTTE 70005/101

Zobraziť katalóg
DESIGNHUTTE 70005/101
Naťahovač hodiniek na naťahovanie vašich hodiniek s mechanickým strojčekom
Kód:  KHOH032 Produktové číslo:  70005/101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DESIGNHUTTE 70005/101

Plastový elegantný naťahovač automatických hodiniek s imitáciou ebenového dreva je vhodný pre dámske aj pánske hodinky. Moderný dizajn upúta pozornosť každej návštevy, pretože zdôrazňuje luxus a prednosti automatických hodiniek. Prístroj má 4 intervalové programy s otáčaním. Tento systém umožňuje zapojiť až 4 naťahovače na jeden adaptér.Adaptér nie je súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantné vyhotovenie
  • Imitácia ebenového dreva
  • 4 intervalové programy s otáčaním
  • Rozmery: 100 × 147 × 128 mm

Designhütte je nemecký dodávateľ exkluzívnych kaziet na hodinky a naťahovačov automatických hodiniek, ktorý premenil svoju fascináciu luxusnými hodinkami v myšlienku špecializovaného obchodu s príslušenstvom pre skutočných milovníkov hodiniek. Vďaka vysokej kvalite a jedinečnému spracovaniu dizajnu produktov si získala firma Designhütte obľubu zákazníkov aj rešpekt na poli hodinárskeho trhu, čo viedlo k vytvoreniu vlastnej značky naťahovačov a kaziet na hodinky. Vďaka investíciám do moderných technológií prináša Designhütte tie najnovšie a najinovatívnejšie produkty, ktoré splnia požiadavky tých najnáročnejších milovníkov hodiniek.

(Hodinky na fotke slúžia len na ilustráciu a nie sú súčasťou balenia).

Nemecký výrobca šperkovníc Fridrich Lederwaren je na trhu firmou svetového významu. Každá šperkovnica je vyrobená nielen zo syntetických materiálov, ale aj kvalitnej kože, a vždy vyniká úplne originálnym a luxusným dizajnom prepracovaným až do tých najmenších detailov. Úložný priestor šperkovníc je systematicky rozčlenený tak, aby ho bolo možné maximálne prakticky využiť. Okrem šikovného priestorového riešenia prekvapia šperkovnice značky Friedrich Lederwaren takisto aj nápaditým a veľakrát hravým otváraním. Z nepreberného množstva krásnych boxov na šperky si zaručene vyberie každý!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DESIGNHUTTE 70005/101 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DESIGNHUTTE 70005/101.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií