PET AD homeoffice

Deuter Kikki modrý

Zobraziť katalóg
Deuter Kikki modrý
Detský ruksak – s rozmermi 35×20×16cm, bočné vrecká na suchý zips, reflexné prvky, hrudný popruh, vhodný pre postavy s výškou 95cm–125cm
Kód:  SPTkn0146 Produktové číslo:  4046051040813 Stránky výrobcu

Deuter Kikki modrý

Detský batoh Deuter Kikki si vaše ratolesti zamilujú. Značka Deuter prichádza s novým a vylepšeným modelom, ktorého neopozeraný funky dizajn vás jednoducho nadchne. Napriek tomu je však prispôsobený tak, aby bol maximálne funkčný a vaše dieťatko s ním prekonávalo aj tie najťažšie terény. Zároveň je dostatočne veľký, aby sa do neho vošla celá výbava, potrebná na prežitie náročného dňa. Batok Kikki sa stane zábavným parťákom vášho dieťaťa ako v škôlke, tak aj na výletoch. 

Kľúčové vlastnosti detského batoha Deuter Kikki

  • Vhodný pre deti od 3 rokov
  • Objem 6 l
  • Neopozeraný funky dizajn
  • Chrbát z priedušného penového materiálu
  • Dve bočné vrecká
  • Spona na plyšové hračky
  • Menovka
  • Reflexné prvky

Detský batoh Deuter Kikki má veľa vychytávok

Detský batoh Deuter Kikki je vhodný pre najmenších už od 3 rokov. Chrbát bol vystužený penovým materiálom, ktorý minimalizuje potenie. Aby batoh dobre držal, boli k nemu pridané hrudné popruhy pre lepšiu stabilitu. Objem je 6 litrov a dodatočné miesto tvoria dve bočné vrecká. Ak vaše dieťa miluje rôzne prívesky či plyšové hračky, je možné nimi batoh ozdobiť a jednoducho ich pripnúť na sponu vo vrchnej časti. Aby ste predišli strate alebo zámene s iným batohom, bola dovnútra umiestnená menovka. V neposlednom rade je dôležitá bezpečnosť dieťaťa, a preto sa na vonkajšej strane nachádza reflexný prvok pre lepšiu viditeľnosť pri nedostatku svetla.

Objem:
6 l

Hmotnosť:
340 g

Rozmery:
35 × 20 × 16 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Deuter Kikki modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Deuter Kikki modrý.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií