Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DiCAPac Action DP-1A

Zobraziť katalóg
DiCAPac Action DP-1A
4,3 3 hodnotení
Náramok – športový, otočná úchytka, na upevnenie mobilného telefónu na zápästie, ideálne na behanie a outdoorové aktivity, na použitie s príslušenstvom DiCAPac Action
Kód:  GE170a1 Produktové číslo:  DP-1A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DiCAPac Action DP-1A

Športový popruh umožní uchytenie vášho mobilného telefónu priamo na vaše zápästie. Komponent sa hodí na športové aktivity alebo zdĺhavé výlety. Telefón tu bude v úplnom bezpečí pred znehodnotením pádom alebo iným zničením. Opasok je vyrobený z priedušného a pevného materiálu. Dominantou komponentu je otočná hlavica. Vďaka tomu budete schopní natočiť telefón do takého uhla, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Pripnúť môžete akýkoľvek telefón.

Kľúčové vlastnosti

  • Opasok z pevného materiálu
  • Jednoduché uchytenie telefónu na vaše zápästie
  • Vhodné pre náročné športové aktivity
  • Jednoduché uchytenie telefónu
  • Produkt môže byť natáčaný v rozmeztí 360 stupňov

Parametre a špecifikácia

Materiál
Textil Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Textil Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

může se zeptat jaký typ pouzdra bude potřeba pro uchycení? případně bylo by možné uvést nějaký příklad?

Diskusia a poradňa k DiCAPac Action DP-1A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DiCAPac Action DP-1A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DiCAPac Aktion DP-1A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DiCAPac Aktion DP-1A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DiCAPac Action DP-1A.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií