Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

DIRT DEVIL Rebel 24HE

Zobraziť katalóg
DIRT DEVIL Rebel 24HE
4,3 5 hodnotení
Bezvreckový vysávač príkon 700W, nádoba na prach 1.8l, umývateľný HEPA 13 filter, Single-Cyclonic technológia, teleskopické kovové rúrky, integrované príslušenstvo 3v1, mäkčené odľahčená kolieska, LED indikátor plnej nádoby, farba snehovo biela
Kód:  DIDVY0006 Produktové číslo:  DD2224-0 Stránky výrobcu

DIRT DEVIL Rebel 24HE

Bezvreckový vysávač DIRT DEVIL Rebel 24 HE sa pýši energeticky úsporným motorom s ohromujúcou sacou silou. Nečistoty sa ukladajú v 1,8 litrovej nádobe, ktorá umožňuje relatívne dlhé vysávanie bez nutnosti vyprázdnenia. O čistý vzduch na výstupe sa stará ochranný filter pred motorom a umývateľný HEPA filter vo výfukovej časti. Ten zabraňuje víreniu prachu a alergénov späť do miestnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Teleskopické kovové rúrky
  • Parketová hubica
  • Regulácia výkonu
  • Integrované príslušenstvo 3 v 1
  • Mäkčené kolieska
  • LED indikátor plnej nádoby
  • Automatické navíjanie kábla

Pohodlné upratovanie domácnosti

Vysávanie vám spríjemní rad praktických vlastností. V prvom rade je tu Parksystem. Vďaka nemu nebudete musieť hubicu ukladať na zem zakaždým, keď budete potrebovať niečo odsunúť a šetrí tak váš chrbát. Vysajete naozaj veľkú plochu bez prepojenia do inej zásuvky. Akčný rádius totiž dosahuje až 9 m. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná a príjemná na dotyk. Vysávač je tiež vybavený veľkými a odolnými tlačidlami pre jednoduché a pohodlné ovládanie.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26,8 cm Hotovo!
Výška
37,5 cm Hotovo!
Hĺbka
26,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych filtry pro vysavač Dirt Devil Rebel DD2224-0 lze ještě někde sehnat nebo alespoň jinak vhodnou alternativu která je k dispozici? Děkuji za informaci.

Dobrý den, po 5 měsících používání zacal nam vysavač vydávat strašný zápach.. čistím ho pravidelně.. doporucite nam neco? Nebo máme výrobek reklamovat? Děkuji

V čem se odlišuje od typu DIRT DEVIL Rebel 24HFC ?

Diskusia a poradňa k DIRT DEVIL Rebel 24HE
Príslušenstvo pre DIRT DEVIL Rebel 24HE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dirt Devil Rebel 24HE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DIRT DEVIL Rebel 24HE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DIRT DEVIL Rebel 24HE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIRT DEVIL Rebel 24HE.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií