PET PET

Diskusia k 49" Philips 49PUS6561

Zobraziť katalóg
49" Philips 49PUS6561 - Televízor

Diskusia k 49" Philips 49PUS6561

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 49" Philips 49PUS6561, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 49" Philips 49PUS6561 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 49" Philips 49PUS6561 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý večer, koukal jsem se na cenu této TV. A pod značkou ( i) uvádíte, že je to buď cena za kterou to šlo do prodeje nebo doporučená cena výrobcem. To jsou ale dvě rozdílné informace a když jsem koukal přímo na stránky Philips tak doporučená cena je mnohem nižší o tuto TV mám delší dobu zájem a tak cenu stále sleduji a nikdy jste ji nenabizeli za 27tis nyní ji nabízíte za necelých 17tis. Zajímalo by mě tedy kde je ta sleva 39% z čeho vychazíte?? Děkuji za odpověď

Horizontalni pruhy na 3 modelech TV v Testu LCD panelu, kde se zobrazuji prechody barev. Je to normalni a nebo mam smulu na kusy. Plus nazloutla bila barva na prave strane obrazovky u 3tiho kusu! Samsungy, LG to maj v poradku.

Dobrý deň, šírka tv je 109,9 cm, ja to však potrebujem umiestniť na skrinku ktorej šírka je 101 cm. podľa obrázku vyzerajú byť nožičky zarovno tv, nie je možné ich posunúť viac dostredu aby sa mi zmestil na danú plochu? ďakujem za odpoveď

Dobrý den, tato televize umožnuje tzv. převzorkování méně kvalitního filmu na lepší kvalitu? Známý má TV Philips a ta to umožnuje.

Zdravím, chtěl bych se zeptat. Je tato televize osazena panelem s RGBW nebo RGB?

Má tato TV HbbTv?

Dobrý den, nemáte na alze televíziu 43 palcovú z panelom 100hz. Neviem takú nikde zohnať iná sa mi nevojde na stenu. Na značke nezáleží.

Dobrý den. Aká je šírka TV od nožičiek pre 49' verziu. Udávná širka 109,x cm je tipujem celej TV? Ďakujem

Dobrý večer, má tento model televize twin tuner?

Dobrý den. Je součástí této televize i ovladač-klávesnice? Děkuji za odpověď.

123...
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií