Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza pre firmy

Diskusia k BRAUN Series X XT5200 zastrihávač na tvár a telo

Zobraziť katalóg
BRAUN Series X XT5200 zastrihávač na tvár a telo - Holiaci strojček

Diskusia k BRAUN Series X XT5200 zastrihávač na tvár a telo

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BRAUN Series X XT5200 zastrihávač na tvár a telo, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BRAUN Series X XT5200 zastrihávač na tvár a telo ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BRAUN Series X XT5200 zastrihávač na tvár a telo vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, v popisu máte délku střihu 21mm, ale po rozbaleni jsme zjistili, že max. nástavec je pouze 5mm. Jak tedy lze docílit té vámi popisované délky?o

Dobrý den, mohu tento výrobek vrátit ve 14 denní lhůtě pro vrácení zboží?

V návodu jsem se nikde nedočetl, jak dlouho se baterie u tohoto produktu nabíjí. Při nabíjení začne dioda blikat cca po třech hodinách nabíjení dioda stále bliká. Můj dotaz je. Když baterie je nabitá dioda přestane blikat?

Dobry den, je mozne k tomuto produktu dokupit nahradne hlavice? Ak ano, za aku cenu. Zaujima ma to hlavne preto, ze pri tomto produkte je najcastejsia recenzia - drahe nahradne hlavice. https://www.alza.sk/philips-oneblade-qp263030-na-tvar-a-telo-d5525970.htm Dakujem

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií