Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Diskusia k De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB

Zobraziť katalóg
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB - Automatický kávovar

Diskusia k De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85 SB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, v popise máte uvedené Dinamica Plus Ecam 370.85 SB ale v parametroch sa uvádza farba strieborná. Viete mi povedať aká farba mi príde po objednaní kávovaru?

Propagovanú smart funkciu (za ktorú je cena podstatne vyššia) nemôžem využívať z dôvodu, že kávovar sa nevie so zariadením (iPhone Xr) spárovať a ako dovod uvádza že nesprávny PIN aj keď zadávam presne taký istý ako je v menu nastavení Bluetooth v kavovare. Po kontaktovani tech.servisu zákazníkom, som dostal odpoved, že mám pockat na ďalšiu aktualizáciu aplikácie coffee ink. Prebehli dva mesiace, skúšal som to včera, problém pretrváva !!! Odporúčal by som kúpiť lacnejsi variant !

Dobrý den, chci se zeptat jaká síla kávy je v přednastavených receptech. Děkuji

Dobrý den, produkt jsme zakoupili i kvůli kávě Americano a filtrovali podle toho nabídku: V popisu máte: Základní funkce Mléčný systém, Cappuccino a latte, Bluetooth, Espresso, Americano Ale tento druh kávy americano jsme nenašli, je tedy popisek chybný nebo nemumíme hledat? :-)

Jak je to s nabízenou kávou zdarma? Pokud je nabídka na shopu alza, tak za ní alza také odpovídá. Nebo je to klamavá reklama?

Dobrý deň, kde je možné kúpiť náhradné diely na tento kávovar? Zlomil som plastový časť nádoby na vodu a kávovar nerozpoznáva, že je nádoba zasunutá. ďakujem

Dobrý den. Poskytujete vy, nebo výrobce po záruční servis?

Dobrý den, možná mám hloupý dotaz, ale je nádobka na mléko u kavovarů delonghi 370.85 a .95 součástí balení nebo se musí dokupovat zvlášť? :) děkuji za odpověď.

Prosim o informaci,jak pridat mnozstvi vody pri priprave do vetsiho salku,mnozstvi je asi nastaveno automaticky,jsme zvykli na vetsi salky a v navodu jsme to menasli, jedna se o pripravu vsech druhu kavy tj klasicke espreso,capucino i latte, dekuji

Dobrý den. Můžete mi prosím sdělit rozdíly mezi tímto modelem a modelem Delonghi primadonna class? Děkuji

123
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií