Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Diskusia k De'Longhi EC 7.1

Zobraziť katalóg
De'Longhi EC 7.1 - Pákový kávovar

Diskusia k De'Longhi EC 7.1

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa De'Longhi EC 7.1, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu De'Longhi EC 7.1 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k De'Longhi EC 7.1 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Tovar som vrátil. Sposob zohrievania vody hotova katastrofa. Odporucam kavovar ktorý obsahuje samostatnu nadrzku na vodu ktora sa da pohodlne demontovat a doplnit pripadne vycistit. Tryska neohybna tvrda vhoda akurat tak na male nadobky.

Dobry den, tou tryskou na cappuccino je myslen slehac mleka? Dekuji.

Je možné v tomto kávovaru používat Pody? Děkuji

Dobry den kavove filtre su k dispozicii v baleni? Dakujem

Dobrý den, lze do tohoto kávovovaru použít instantní kávu ze sklenice např. Jakobs nebo Nescafé? Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií