Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Diskusia k Evolveo StrongVision 2GB + 8 GB SD karta + CZ SIM 1 GB

Zobraziť katalóg
Evolveo StrongVision 2GB + 8 GB SD karta + CZ SIM 1 GB - Fotopasca

Diskusia k Evolveo StrongVision 2GB + 8 GB SD karta + CZ SIM 1 GB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Evolveo StrongVision 2GB + 8 GB SD karta + CZ SIM 1 GB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Evolveo StrongVision 2GB + 8 GB SD karta + CZ SIM 1 GB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Evolveo StrongVision 2GB + 8 GB SD karta + CZ SIM 1 GB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, před několika málo dny jsem zde zakoupil tuto fotopast po úspěšném nastavení jsem fotopast zapnul ale né však na dlouho výdrž baterií byla necelé 2 dny (použil jsem kvalitní baterie Panasonic) a na SDkartě mi přibyla nová složka ERR_Log. Mohl bych ze zeptat na koho se obrátit aby mi pomohl problém vyřešit ?

Dobrý deň fotopasca mi prestala ukazovať operátor všetko bolo nastavené fungovalo mi to ako malo.potom sa baterky vybili a už neukazuje operátora čo stým môže byť treba to dať do pôvodných nastavení a odznova to nahodiť či tam treba niečo iné...

Dobrý deň chcem sa opýtať fotopasca fungovala ako mala ale po mesiaci nepoužívania sa nedá zapnúť teda obrazovka sa zapne ale len na bielo a nedá sa nastavovať aká to môže byť porucha?

Dobry den, po zakoupení fotopasti jsem ji nastavit podle navodu. Nastavit jsem si odesilani na email ale fotky mi dosli se zpozdenim 5-6 hodin. V nastaveni jsem si niceho nevsimnul ze by tam bylo odesilani s casovou prodlevou. Operator je kaktus ktery byl soucasti baleni. Nejaka rada aby se mi fotky odesilaly na email hned??. Dekuji

Dobrý deň,ako sa dà vybrať SIM karta z fotopasce?Ďakujem

Dobry den, podla navodu to vyzera, ze ak vlastnim iba MacBook (a teda navlastnim PC s Windows) tak MMS nenastavim, je to tak ? Z navodu nie je zrejme, ze ci nastavim aspon zasielanie fotiek mailom..? V navode sa pise, ze pre nastavenie zasielania foto mailom treba zadat "Slovensko" do policka krajina. Je to tak aj ked k fotopasci je dodavana CZ SIM karta ? Dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zde zeptat v jakém rozsahu funguje časovač této fotopasti. Zda je v něm možné nastavit např. aby v pondělí až pátek byla fotopast aktivní mezi 8-16 hod a o víkendu např. v jiném časovém rozsahu. Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, prosim vas ako je to so SIM kartou na Slovensku? Musim si kupit nejaku na kredit u lubovolneho operatora? Lebo vy tam pisete ze davate kartu ceskeho operatora. A este otazka tam treba dobijat kredit aby mi mohli chodit mms alebo emaily, ak tam nie je internet na mieste kde chcem dat fotopascu? Dakujem pekne za info

Dobrý den fotopast mi fotí v noci moc tmavé fotky,jako kdyby nefungoval přísvit. Co mám dělat.

Dobrý den, prosím, je v balení i dálkové ovládání? Děkuji

123...
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií