Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Diskusia k iRobot Roomba 866

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 866 - Robotický vysávač

Diskusia k iRobot Roomba 866

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iRobot Roomba 866, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iRobot Roomba 866 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iRobot Roomba 866 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Na stranke vyrobcu sa uvadza model 866 s podporou wifi, no uz 30min neviem dojst ako ju zapnut...

Je mozne iRobot Roomba pouzivat i ako mop?

Pri tomto modely sa mi zda ze uvadzate chybny udaj o dobre prevadzky. Uvadzate 176 minut, zatial co oficialna dokumentacia od vyrobcu (Odkaz do neznáma ucadza run time 60 min. Prosim, opravte tento udaje nakolko moze byt pre zakaznikov zavadzajuci.

Dobrý den chci poprosit o doporučení robotických vysavačů do bytu s plovoucí podlahou par koberci o velikosti cca 100m2 mnohokrát děkuji Plechatý

Dobrý deň, v decembri 2015 som kúpil Roomba 866. Vysavač fungoval 3x do týždňa. Posledný mesiac má problém sa vrátiť do nabíjacej stanice, batéria sa vybije príliš rýchlo. Je ju už treba vymeniť ? Zdá sa mi to príliš skoro.

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií