Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Diskusia k Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 Graphite Grey celokovový

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 Graphite Grey celokovový - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 Graphite Grey celokovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 Graphite Grey celokovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 Graphite Grey celokovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 Graphite Grey celokovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Má tento notebook CZ klávesnici?

Dobry den, je možné přidat další m2 1TB disk ?

Dobrý den , jak se zapíná Wi-Fi na tomto notebooku

Zdravim, da sa tento notebook "Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 Graphite Grey kovový bez OS" kupit aj s SVK klavesnicou? V popise jazyku klavesnice je CZ,SK ale pri produkte nie je oznacenie "Produkt je lokalizovaný pre SK"

Pri tomto ntb mate uvedenu maximalnu vydrz baterie: 8.3h a pri ntb https://www.alza.cz/lenovo-ideapad-5-14?dq=6980782 ktory je rovnaky ale ma trosku vykonnejsi procesor je uvedena maximalna vydrz baterie: 11h. Viete vysvetlit preco su tie hodnoty uvedene takto?

Může někdo potvrdit, že v USB-C je také video výstup. Viz Recenze Tomáše, který píše, že tam je 2x DP 1.2. Na Internetu to spíše vypadá, že Video přes USB-C není. Děkuji

dobrý den dá se dělat na tomto pc Photoshop?

Zdravím, ve niekto ako funguje power button na tomto notebooku? Lebo na mojom sa tvári iba ako skener odtlačkov prsta. Ďakujem

Dobrý deň, na obázku je vidno že má notebook barrel connector na nabíjanie, avšak v popise píšete že sa nabíja cez usb-c.. ako to teda je prosim? Ďakujem

Is it running on single channel or dual channel (2 sticks or ram or 1 stick of ram) ?

12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií