Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Silver kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Silver kovový - Ultrabook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Silver kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Silver kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Silver kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 720s-15IKB Silver kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, 1.Je možné nejakým spôsobom naraz pripojiť HDMI aj Ethernet? 2.Tým, že ethernet nie je na priamo, tipujem, že notebook ani na to nie presne stavaný na rýchly etherent, nie je potom internet cez ethernet adaptér pomalý? Ďakujem

Dobrý den utáhne wotko na ultra grafiku ? A na kolik fps děkuji velký Kořen

Má notebook podsvícenou klávesnici ?

Ma výstup HDMI ? Děkuji

Ma tato 15tka numericku klavesnicu ? Vo videach je na obrazku nie.

Dobrý večer, chcel by som sa opýtať čo robiť keď mi pri rýchlejšej zmene polohy displaya vypne display ako keby sa notebook uspal, je to technická vada alebo sa to dá niekde vypnúť v nastaveniach ? Notebook je cca rok starý, no začalo sa to diať asi pred 3-4 mesiacmi, aj to iba občas a pri rýchlejšom polohovaní. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň chcem sa spýtať , je tento notebook tmavej skoro šedej farby ako je na prvom obrázku alebo je bledo strieborný ako na dalších obrázkoch , vopred ďakujem za odpoved

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli tento počítač dokáže utáhnout i náročnější hry jako např. World of tanks. Předem děkuji za odpověď.Hezký den.

Dobrý den, je frekvence RAM u tohoto kusu skutečně 2400 MHz, jak je uvedeno ve specifikaci ? Děkuji.

Zdravím, jak dlouho přibližně vydrží baterie kdybych si v kuse pouštěl filmy?

123...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií