Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Diskusia k Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black - Herný notebook

Diskusia k Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion 5 15ACH6A Phantom Blue/Shadow Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, Akurát mi prišiel tento model domov a pri nastavovaní mi nefunguje regulácia jasitosti obrazovky (bez ohľadu na nastavenie vždy svieti na maximum. Regulácia hlasitosti pre porovnanie funguje). A tiež neviem nájsť Wi-Fi. Pri stlačení internetu dole vpravo v lište mám len Airplane Mode a chýba Wi-Fi a Mobile Hotspot možnosti. Viete mi prosím poradiť, čo s tým? Čiže sa neviem pripojiť k internetu momentálne. Ďakujem

Dobrý den, zaujala mě nabídka na tento notebook ale chci se narovinu zeptat jestli má Windows oficiální jestli není potřeba koupě Windowsu předem děkuji 😊

dobrý den, chci poradit s instalací hdd do ntb. je tam rozhraní M2 . co je třeba vše dokoupit k instalaci. zda instalace hdd/ asd nenaruší reklamacni.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli ten výstup u notebooku HDMI podporuje vysokofrekvenční monitory třeba 160Hz ve FulHD ? Děkuji za odpověď

Dobrý deň, je možné túto konfuguráciu zohnať aj v 17 palcovej variante?

Ma tento laptop mux switch (tiez znamy ako hybrid mode)

Dobrý den, budou v prodeji i konfigurace v 17 palcích a s výkonnější GK 6700m nebo 6800m? Kdy bude případné naskladnění?

Dobrý den, jak vysoký má tato grafická karta maximální grafický příkon (TGP)? je to taky 130W jako u RTX 3060 v Legionech?

Dobrý deň,má aj RGB klávesnicu?

Zdravím. Ste prvý kto má túto variantu ntb s Radeon 6600M. Mali ste tú možnosť túto konfiguráciu vyskúšať ? Očakával som ju dlho a zaujímalo by ma aká je výkonná. Žiadne recenzie online ešte nie sú tak preto sa pýtam vás :)

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií