PET PET

Diskusia k Lenovo TAB P10 64 GB Black

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB P10 64 GB Black - Tablet

Diskusia k Lenovo TAB P10 64 GB Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo TAB P10 64 GB Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo TAB P10 64 GB Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo TAB P10 64 GB Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den. V popise je uvedene ze podporuje rychle nabijanie. Tento tablet som si zakúpil, ale obsahuje len klasickú nabíjačku a nie rýchlo nabíjačku. Viete to vysvetliť? To bola jedna z hlavných funkcií prečo som si práve vybral tento tablet. Ďakujem

Dobrý deň, uvedený tablet je iba WiFi verzia bez LTE ?? Kedy bude dostupná LTE verzia ?? Vďaka, Andrej J.

Dobrý den, mám tablet Lenovo TB-X705F včera večer jsem ho zapnutý napojil před spaním na nabíječku aby se dobil ale ráno když jsem se vzbudil tak byl tablet vypnutý a nejde vůbec zapnout a ani nesvítí nabíjení což večer svítilo...můžu vás požádat o pomoc či řadu? Bohužel na něm už není záruka skrze reklamaci ale byl by jsem vděčný za jakoukoliv pomoc či radu. Děkuji moc s hezký den

Má tento tablet snímač svetlá ? Dokáže sa automaticky prispôsobovať jas displeja svetelným podmienkam ?

Dobrý deň, zakúpil som tento tablet, avšak odomykanie tabletu na základe rozpoznania tváre funguje len veľmi sporadicky, je potrebné nahrávať svoju tvár každý deň. V čom môže spočívať problém?

Dobry den, ma tento tablet zabudovany mikrofon, alebo treba kupovat externy ?

Dobrý den, bude fungovat redukce na RJ45? https://www.alza.cz/axagon-ade-src-d5356203.htm

Dobrý deň. Chcem sa spýtať na podporu OTG a UVC

Dobrý deň, aký je rozdiel v tabletoch Lenovo P10 s produktovým číslom ZA440062BG a ZA440052CZ.

Dobrý deň, má tento tablet aj slovenské menu?, lebo v názve na konci je napísané CZ.

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií