Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Lenovo Yoga 720-13IKBR Platinum kovový

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga 720-13IKBR Platinum kovový - Tablet PC

Diskusia k Lenovo Yoga 720-13IKBR Platinum kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Yoga 720-13IKBR Platinum kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Yoga 720-13IKBR Platinum kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Yoga 720-13IKBR Platinum kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, v popisku máte uvedené, že produkt má antireflexní displej. Bohužiaľ, nie je možné nájsť žiadnu lenovo špecifikáciu ktorá by toto tvrdenie dokazovala. Táto rada má podľa Lenovo lesklý displej. Prosím, má tento produkt naozaj displej antireflexní? V predošlom príspevku tvrdíte že rám u tohoto produktu je vyměnitelná na veľkosť 16gb. Taktiež na toto tvrdenie neviem nájsť žiadne príslušné materiály. Lenovo pri tejto rade uvádza že RAM je letovaná a teda nevymeniteľná. Prosím, je naozaj u tohto produktu možné pamäť, RAM vymeniť? Vychadzam z príslušnej špecifikácie: Odkaz do neznáma Prosím o podloženie vašich tvrdení.

Dobrý den, dá se navýšit SSD a RAM ?

Dobrý den, existuje pro tento model nějaká dokovací stanice? děkuji

Zdravím, dá sa kúpiť tento nb s výkonnejšou grafikou?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je reálná výdrž na baterii při sledování videii a brouzdání na internetu u tohoto notebooku.

Dobrý den, má prosím tento NTB rozlišení UHD nebo jen FHD? U grafické karty je uvedeno UHD a u rozlišení jen 1980x1080.

Dobrý den, jaká je prosím přesně hmotnost? jaká je tloušťka? jaký je typ displeje?

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či tento notebook má ozaj 72Wh kapacitu batérie, lebo podľa oficiálnej stránky Lenovo by to malo mať 48Wh. Ďakujem za skorú odpoveď.

Pekný deň, chcel by som sa spýtať, či je na fotkách naozaj zobrazený ten počítač, ktorý sa uvádza v ponuke? Niektoré detaily (šírka klávesnice, spodná časť počítača, počet a druh USB portov) mi akosi nesedia.

Dobrý den, dle popisu je je v tomto modelu CPU 8550, tato řada má standardně 4 jádra, v popisu jsou ale psána pouze 2. Děkuji.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií