Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie)

McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie) - Antivírus

Diskusia k McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k McAfee LiveSafe na 12 mesiacov (všetky jazykové verzie) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, zakoupila jsem antivir McAfee LiveSafe na 12 měsíců. Při instalaci mi bylo sděleno: 'Ochrana, kterou chcete nainstalovat, není určena pro toto zařízení. Proveďte instalaci ve správném zařízení.' Mám notebook LenovoZ51, jak je to možné? Jak mám postupovat při aktivaci? Děkuji.

Váš antivir mě neustále obtěžuje,jak zapnu PC nabízí instalaci.mám jiný antivir,o tento nestojím.Jak ho můžu zablokovat?za odpověď děkuji.

Bude este niekedy k dispozicii, alebo predaj naozaj definitivne skoncil ? V decembri mi expiruje licencia a rad by som kupil dalsiu

V popisu píšete, že McAfee LiveSafe je kompatibilní s Windows, Macintosh, iOS, Android, BlackBerry OS. Jak a odkud ji mám nainstalovat na zařízení s BlackBerry OS 10, prosím?

Dobrý deň,v rámci vašej súťaže som vyhrala kupón na 12mesačne používanie McAfee LiveSafe. Bolo to v máji. Teraz som sa rozhodla kód použiť a píše mi,že kód nieje správny. Ako mám postupovať?

Keď si to kúpim tak ten kód mi príde na email ?

Zdravim Alza, chcem sa len spytat, ked si kupim el. licenciu u vas, ako dlho mam kluc platny? Teda do akej doby musim elektronicky kluc pouzit na McAfee stranke pls? Vopred diki za odpoved.

Dobry den. Vyhral som zlavovy kod v ramci vasej sutaze. Na vasej stranke a takisto aj na stranke McAfee je napisane, ze je program aj pre pocitace Macintosh. Ak ale chcem stiahnut verziu pre Mac, nedovoli mi to a pise, ze takato verzia neexistuje. Poskytne mi na staihnutie len TrueKey.

Nechápu kde to vzalo 100 kladných recenzí

Dostala jsem produkt, ke kterému byla i ochrana McAfee, tu bohužel nemůžu nainstalovat (byl mi přeposlán e-mail, ve kterém je připojená). Když na odkaz s ochranou kliknu, tak mi na vaší stránce vyskočí upozornění, že nemám k dispozici žádnou licenci. Mohli by jste mi prosím poradit, co mám dělat.

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií